2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60908 بازدید | 721 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ ادمی هستی تازه بردی وزن هم کردی بعد میگی چیکارکنم شوهرم‌میگه بزن ب زخمات اه اه چندشم شد اوقم گرفت ...

نیاز نیست تو تصمیم بگیری و چندشت بشه😂خودم خوب بلدم چیکار کنم اللنم دنبال صاحبشم

تو از خودت چندشت بشه

دوستان عزیز انقدر حرص نخورید

هرکیو تو قبر خودش میخوابونن

چخبرتونه دزد دزد میکنین.دزد یه چیز دیگس...

ایشونم سوال پرسیدن و نظراتو گفتین

توهین نکنید دیگه.

Hell is empty and all the devils are here

همین ادمایی که الان فاز برداشتن خودشون بودن میبردن اب میکردن😂

بعدشم بگرد طرفو پیدا کن پیدا نشه مال خودته 

اونجا میذاشتی خب یکی دیگ برمیداشت 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

عزیزم خودت ک نمیتونی برداری،باید دنبال صاحبش بگردی پیدا نشد از طرف صاحبش خرج فقیر کنی یا رد مظالم بدی

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
همین ادمایی که الان فاز برداشتن خودشون بودن میبردن اب میکردن😂بعدشم بگرد طرفو پیدا کن پیدا نشه مال خ ...

حسودن همشون یا مرجع تقلیدن😂😂اصلا نظرشون برام مهم نیست