2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60868 بازدید | 721 پست

انگشتر نشونمو ۸ سال پیش گم کردم. انقدر رفتم دنبالش روی زمینو نگاه کردم.پیدا نشد که نشد. یعنی تو یک مسیر داشتیم راه میرفتیم.تا فهمیدم تو دستم نیست برگشتم همون راه و روی زمین نگاه کردم. ولی پیدا نشد که نشد. همون لحظه کسی برداشته بود😭😭😭😭 نگینش برلیان بود. خیلی نااااز بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از هزار تا یک ریالی تا... چندین میلیارد پول یا طلا هر چی بود 

برندارین از زمین 

مسئولیت مال مردم میفته گردن آدم 

بعدم الان باید بگردین دنبال صاحبش 

حتما لازم داره پولشو و طلاشو 

هر کسی هم که باشه نفرین میکنه و خوردن نداره 

حق الناسه

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

پیدا نشد صاحبش بفروش خرج خیریه کن فقط استفاده شخصی نکن خودم طلا گم کردم میدونم اون بدبخت چه حالیه

فرستادم شماهم واسم دعا کن

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿