2777
2789
عزیزم چون شما چیزیتون نشده دلیل نمیشه برای بقیه هم اتفاقی نیوفته مثل این میمونه بگم من رفتم زیر ماشی ...

نه گلم خودم دیگه ریسک نمی کنم و نمی خورم فقط استرس دارم با یبار چیزی نشه

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من میخورم

سرچ کن اینترنت لیست غذاهایی که مجاز نیست تو بارداری میاره برات 

زعفرون و دارچین و زنجفیل و نعنا و جعفری و ترخون هم در حد ادویه‌ی غذا ایراد نداره ولی دمنوش‌هاش و عرقشون مضر هست

عزیزم چون شما چیزیتون نشده دلیل نمیشه برای بقیه هم اتفاقی نیوفته مثل این میمونه بگم من رفتم زیر ماشی ...

خب دلیل هم نمیشه چیزی که شما بهش باور داری رو همه باور داشته باشن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
والا باور من نیست هزار تا متخصص زنان اینو گفتن بیکار نبودن که چیزای الکی رو تو لیست ممنوعیات بنویسن

خداتومن پول متخصص میدم یبار نگفتن ماهی بخور الان واقعا ترسیدم،میگم تن ماهی هورر هم خیلی جیوه داره؟

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه میگن جیوه داره،دیگه نمیخورم

آخه وقتی مطلبی رو میخونن باید درست بخونن در صورت زیاد خوردن آخه بایه بار جیوه رفت بالا چه حرفا به خودت استرس نده استرس سمه خالصه ادمهایی که کنار دریا هستن داعما میخورن حالا چی شده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
خداتومن پول متخصص میدم یبار نگفتن ماهی بخور الان واقعا ترسیدم،میگم تن ماهی هورر هم خیلی جیوه داره؟

نه عزیزم بخدا چیزی نمیشه اون یه بار اصلا درصدی نداره که بخواد به جنین برسه نی نی جاش امنه خیالت راحت راحت

عزیزم من هفته ای یک بار تن ماهی میخوردم 

هیچ عیبی نداره 

شماهم دیگه نخور و استرس بابت هرچیزی نداشته باش 

حساسیت بیش از حد تو دنیا به نفع نی نی نیست قشنگم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره