2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367342308]مشکل داره عزیزم اون میزان جیوه برای جنین ضرر داره[/QUOTE

بی خیال بابا 

من خیلی میخوردم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
[QUOTE=367342308]مشکل داره عزیزم اون میزان جیوه برای جنین ضرر داره[/QUOTEبی خیال بابا من خیلی میخورد ...

استرس گرفتم بخدا،تو سه ماهه اول میخوردی؟

الان بچت سالمه؟

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس گرفتم بخدا،تو سه ماهه اول میخوردی؟الان بچت سالمه؟

آره میخوردم 

سالمه سالمه خداروشکر 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه خوشگلم

ممنون،من کلا آخرین باری که خورده بودم یادم نیست،اینم الان هوس کردم،بعد که خوردم زدم نت گفت نباید بخوری

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=367342308]مشکل داره عزیزم اون میزان جیوه برای جنین ضرر داره[/QUOTEبی خیال بابا من خیلی میخورد ...

عزیزم چون شما چیزیتون نشده دلیل نمیشه برای بقیه هم اتفاقی نیوفته مثل این میمونه بگم من رفتم زیر ماشین سالمم شماهام برید

ممنون ،دیگه نمیخورم

من فقط برخی عرقیات و دمنوش ها و زعفران هم کلا اوایل نمیخوردم 

اما بعدها داخل خورشت و برنج خیلی کم اضافه میکردیم 

ممنون،من کلا آخرین باری که خورده بودم یادم نیست،اینم الان هوس کردم،بعد که خوردم زدم نت گفت نباید بخو ...

درکت میکنم من بخدا یجوری هوس کرده بودم از شدت هوس گریه میکردم اما تحمل کردم به جاش ماهی بخور