2777
2789
عنوان

نزدیک دو هفته شد و هنوزم قهریم

171 بازدید | 17 پست

نامزدم هنوزم سراغی ازم نگرفته 

آخه یعنی یه ذره هم دلش تنگ نمیشه یعنی انقد براش بی ارزشم 

پس چرا من انقد دلم برا تنگ میشه 

بقیه دوستانم عقدن و هرشب باهم بیرونن یا خونه همدیگه 

من خیلی بدبختم دو هفته منتظرم که بیاد یه سراغی بگیره یه زنگی بزنه یعنی دل نداره یعنی یه ذره دوستم نداره 

تا کی منتظر بمونم منم نمیتونم پیام بدم آخه همه چی تقصیر اون بوده دلم خیلی شکسته ای خدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب تو پيام بده بهش واااا . پس تو هم يه ذره هم دوسش ندارى كه پيام نميدى

هرچی از دهنش در اومد تو خیابون بهم گفت نزدیک بود بزنه منو تو خیابون خیلی خجالت کشیدم 

آن من برم پیام بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا دوست ندارد یا آدم مغروره یا نادانه که شناخت الان بهترین زمانه قهر باید لحظه ای باشد.....من باشم ت ...

منم میخوام تموم کنم چون اگه براش ارزشی داشتم نمیزاشت انقد دلم بشکنه 

ولی دوسش دارم نمی‌دونم میتونم فراموشش کنم یا نه

وا تقصیرش باشه حالا،زندگی مگه بچه بازیه که همین اول کار گذاشتی سه هفتههههه بینتون فاصله بیفته؟برو پی ...

همیشه من پیام دادم همیشه خودمو کوچیک کردم که الان وضعم اینه 

تو خیابون هرچی از دهنش در اومد بهم گفت از خجالت اب شدم یعنی انقد بی ارزشم یه معذرت خواهی نمیکنه 

همیشه من پیام دادم همیشه خودمو کوچیک کردم که الان وضعم اینه تو خیابون هرچی از دهنش در اومد بهم گفت ا ...

عزیزم من فقط میدونم زندگی میدون جنگ نیست،هر کیم تو زندگیه مشترک بخواد تو بحث و قهر برنده بشه باخته ...برا چی تو خیابون بهت چیز گفته؟سره چی؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻