2777
2789
روح مثل جسم نیاز به تغذیه داره وقتی غذا بهش نمی رسه بهونه گیر میشع بی طاقت میشه کم میارهغذای روح تو ...

همینارو انجام دادم کو

چرا خدا نمیشنوه کو

نگو پشمام بگو چه جالب،😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روح مثل جسم نیاز به تغذیه داره وقتی غذا بهش نمی رسه بهونه گیر میشع بی طاقت میشه کم میارهغذای روح تو ...

من که از بس چله برداشتمو دعا و توسل کردم به هبچی نرسیدم هیچی هیچی از آرزوهام برآورده نشد یه آدم شکسته افسرده داغانم از خودم متنفرم فقط نفس میکشم 

من که از بس چله برداشتمو دعا و توسل کردم به هبچی نرسیدم هیچی هیچی از آرزوهام برآورده نشد یه آدم شکست ...

الکین باوز کن

داد زدم گریه کردم زمین زمون

همه پیمبر ها امام ها

قسم دادم نشد

الکیه دیگع باوز ندارم

نگو پشمام بگو چه جالب،😌
الکین باوز کنداد زدم گریه کردم زمین زمونهمه پیمبر ها امام هاقسم دادم نشدالکیه دیگع باوز ندارم

منم که تصمیم گرفتم صداشون نکنم هر روز ناامیدتر از روز قبل خستم خسته بالاسری هم تا میخواد واسه بقیه میخواد