2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه نمیخای اونو به نظر من. ولی من طرف البته رابطه فقط جنسی بود ن عاطفی البته فقط از طرف من عاطفی بود اون پاک کرد ولی من بازم ک رفتم ازش ک پرسیدم ازم چرا خوشت نمیاد اون گفت خوشش میاد ولی خب دروغ گفت ن؟ آخه وقتی پاک کنه ب نظرم ینی خوشش نمیاد دوس نداره و..

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بی توجهی کنین اینکه پاک کنین نشون میده فکرتون درگیره اون طرف هنوز

اخه یه مدتی بی توجهی کردم ولی واکنشی از جانبش ندیدم که نشان دهنده پشیمانی باشه فکر کردم اگه دو طرفه پاک کنم متوجه عصبانیتم میشه

گفتید پاک کردن دوطرفه چت چی رو نشون میده و چه حسی درباره من پیدا میکنه نشون دهنده بی اعتمادی و تموم ...

نه من دروغی نگفتم چتمون چت خاصی نبوده اصلا و ابدا

منتها من از بی احترامیشون ناراحت شدم و میخوام این ناراحتی رو نشون بدم ولی جوری که فکر نکنه گذاشتمش کنار پیشنهاد شما چیه؟

چرا این کارو کردی اون یه بار؟

چون ۱۴ سال دوست بودیم 

وارد یه شغلی شد و منم درگیر مصاحبه دکتری بودم یه ماه پیام دادم به حرمت ۱۴ سال دوستیمون  همش میگفت الان نمیتونم بعدا صحبت میکنیم، به بار هم تماس گرفتم جواب نداد فرداش باهام تماس نگرفت فقط پیم داد گفت شرمنده دیشب زود خوابیدم. دیگه نگفت چیکار داشتی حالا من میخواستم از شهرم به مدت طولانی برم و بهش این خبر رو بدم 

دو بار دیگه پیام دادم دیدم جواب نداد  به تولد خیلیییی حساس بود تولدم شد تبریک نگفت ، البته برای من مهم نبود این موضوع منم خیلی مغرورم ولی چون خیلی صمیمی بودیم ۱۴ سال دوست بودیم گفتم یه ماه تلاش کنم بعدش دو طرفه پاک کردم و شمارشونو پاک کردم از گوشیم 

نه من دروغی نگفتم چتمون چت خاصی نبوده اصلا و ابدامنتها من از بی احترامیشون ناراحت شدم و میخوام این ن ...

پیشنهادم اینه که بالغانه رفتار کنید و رک و مستقیم بگی من از این حرف ، حرکت یا هر چیزی ناراحت شدم و توقع نداشتم 

اخه یه مدتی بی توجهی کردم ولی واکنشی از جانبش ندیدم که نشان دهنده پشیمانی باشه فکر کردم اگه دو طرفه ...

ببخشید که اینو میگم ولی اون فرد هرکی هست براش مهم نبوده دلخوری شما که پیگیر نشده . بیخیال بشین نظر منه

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

اینکه نمیخای اونو به نظر من. ولی من طرف البته رابطه فقط جنسی بود ن عاطفی البته فقط از طرف من عاطفی ب ...

عزیزم💔

نمیشه لزوما گفت اینو

یعنی همه ادم ها مثل هم که نیستن

ولی در کل اگر خودت حس عاطفی داری حس رو عاطفی نگه دار وقتی اجازه دادی طرف فاز جنسی بگیره خب یکم درست نیست تو انتظار فاز عاطفی موندنش

ولی ببین من دارم میگم کراشمه ومیخوام پاک کنم

الانم اگه رابطتت کات شده دیگه خودتو اذیت نکن