2777
2789
عنوان

اسم دختر کمیاب وزیبا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 110 پست

ملورین

به معنای مروارید سرخ ✨

عاشقشم 

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین پلنگ (پلنگ ایرانی در حال انقراض)

خواهش میکنم بچه رو دو اسمه نکنید یا نازنین یا پلنگ..مرسی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اسمها الان عین هم اند هر کدومو بزاری ایرادی نداره🥲

ولی ملودی و گبسو پیشنهاد منه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خواهرانه بهت میگم دنبال اسم جینگول و جدید نباش دو روز دیگه تکراری میشه حقیقتا زیاد از آنیسا خوشم نیو ...

خدایی مهوا قشنگ بود

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

خواهرانه بهت میگم دنبال اسم جینگول و جدید نباش دو روز دیگه تکراری میشه حقیقتا زیاد از آنیسا خوشم نیو ...

خودم نظرم نیکی چون 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

مهدا

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️

من اسم حودم الهه است

میخوام اسم دخترمو بزارم اِلای❤️

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

چه خاص وقشنگ.نشنیده بودم تاحالا خوش آواهم هست

ما لرا و کردا زیاد استفادش میکنیم 

برای پسر هم اسم ست هیلان داریم ، هیمن

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰