2777
2789

هرگز حاضر نیستم پا پس بکشم حتی اگه هزاران بار زمین بخورم میخوام بلند شم و ادامه بدم وقتی که برای خودت هدف و رویا تعیین میکنی یجورایی بهشون متعهد میشی...

ولی حال خوب توی زندگی تو هیچ دانشگاه و ازدواج و خونه ای نیس... حال خوب منشئش ار قلب توعه❤️🌱

من همیشه یه دختر خاص بودم 

شاید کسی به این چیزا اهمیت نده ولی هر شب به اسمون خیره میشم و با ستاره ها حرف میزنم

صبحا از پنجره اتاقم طلوع خورشیدو میبینم و به کوه های روبه روی پنجره اتاقم سلام میکنم...

با درخت گردویی که خودم توی بچگی کاشتمش درد و دل میکنم😁

توی لحظه به لحظه زندگیم خدا هست باهاش حرف میزنم...

گاهی تو زندگیم به مرحله ای میرسم که میخوام از دست همه چی فریاد بزنم و گریه کنم 😞بعضی روزا واقعا خسته و درمونده و ناامید میشم میدونم همه همچین تجربه ای داشتن 

سختی توی همه زندگی ها هست و ما باید سختی و اسونی زندگیو بپذیریم بالاخره چرخ روزگار همیشه باب میل ما نیس ...

اگه همین الان بمیریم آیا واقعا زندگیمون با معنی بوده؟ آیا زندگی کردیم؟ بنظرم گاهی باید مثل بچگیامون رفتار کنیم و از کوچک ترین اتفاقات زندگیمون لذت ببریم ...❤️🌱

گاهی باید فکرمونو رها کنیم و به خودمون فکر کنیم...

واقعا حالمون خوبه؟

میدونم  اگه یه سال و نیمه دیگه به هدفم برسم و دانشگاه قبول بشم خیلی خوشحال میشم و مسیر گنگ زندگیمو بالاخره پیدا میکنم

اما میدونم تنها چیزی که منو خوشحالم میکنه خودمم نه دانشگاهی که قراره قبول شم😉

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

امیدوارم همیشه موفق باشیولی زندگی برای من فقط درد بوده همین

شاید باید دیدگاهتو نسبت بهش تغییر بدی 

درد و سختی نمیتونه برای همیشه موندگار باشه

مطمئن باش یروزی تموم میشه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره