2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

1935 بازدید | 255 پست

یڪ سال بزرگتر شدم، اما هنۅز آدم نشدم..نمیدۅنم تا کي میخۅام فرشتہ بمونم؛ تۅلدم مبارڪ! ִֶ😁•🦋

۳۶۵ روز از من

باز هم گذشت.

روزهایی که قهقهه زدم از ته دل و لبخند زدم،

و شب هایی که اشک ریختم و دلم شکست و فریاد زدم..

روز هایی که دلی بدست اوردم و عشق ورزیدم،

و روزهایی که دلی شکستم و …

روزهایی که دویدم تا برسم ،

و شب هایی که خوابیدم و بیخیال شدم از رسیدن..

روزهایی که فکر کردم دنیا منم و من؛

نیاز به هیچ دست و دامنی نیست

و بعد دنیا چرخید؛ گیر چرخ گردون افتادم؛

فهمیدم دنیا گرداننده دارد و دست به دامنش شدم..

روزهایی که دوست داشتن را برای شریک رویاهام زمزمه کردم

و عشق فریاد زدم؛

و روزهایی که پشت چشم نازک کردم

و نفرت بالا اوردم!!

تولدم مبارک…

ــــــ♡ــــــ

تولدت مبارک ملکه ی من😍😘

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکههههه فرشته قشنگم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

@آوا_هسدم @tanhaye1402 @toranjbano

تولدت مبارک، خوشگلم🌸🌟

امیدوارم هر لحظه از زندگیت سرشار از شادی، عشق و موفقیت باشه و امسال واست، پر از لحظه‌های شگفت‌انگیز، خنده‌های از ته دل و تحقق رویاهای قشنگت باشه. با هر سالی که می‌گذره، به اوج‌هایی تازه و آرزوهایی بزرگتر برسی.

تو لایق بهترین‌هایی!
تولدت پرتکرار! 🎉💫💃💃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تولدت مبارک، خوشگلم🌸🌟امیدوارم هر لحظه از زندگیت سرشار از شادی، عشق و موفقیت باشه و امسال واست، پر ...

قربونت برم مرسی عزیزم ♥️♥️♥️😍😘

ــــــ♡ــــــ

تولدت مبارک، خوشگلم🌸🌟امیدوارم هر لحظه از زندگیت سرشار از شادی، عشق و موفقیت باشه و امسال واست، پر ...

نارنج بانوووو جوون خوبی چیشد دونه برنجت ؟ 

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

نارنج بانوووو جوون خوبی چیشد دونه برنجت ؟

سلام فداتشم‌ خوبی؟ 

والا فعلاً‌ که هیچی جمعه‌ میرم دکتر، امیدوارم همه چی‌ مرتب باشه، واسم دعاکن خیلی نگرانم 🥺🥺

دونه برنج🥹🥺 ای ننه 😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام فداتشم‌ خوبی؟ والا فعلاً‌ که هیچی جمعه‌ میرم دکتر، امیدوارم همه چی‌ مرتب باشه، واسم دعاکن خیلی ...

عه مساله توم شد این جمعه و اون جمعه

واییی تو منو زایوندی ننه 😩  بزا دیگه   اره دونه برنجی  خودشم برنج شمال 😁🤗🤩😘😍 انشالله مشکلی نیس 🙂  

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤