2777
2789
عنوان

هپی مپی تولدم🍷🕸⛓️💸

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 254 پست
سلام فداتشم‌ خوبی؟ والا فعلاً‌ که هیچی جمعه‌ میرم دکتر، امیدوارم همه چی‌ مرتب باشه، واسم دعاکن خیلی ...

عه اینو یادم رفت خوبم گلم ولی دوشب پیش خیلی حالم بد بود  امبولانس اومد منو برد بیمارستان داشتم جون میدادم خیلی وحشتناک بود پاهام شدید گرفته  بودن لای پتو بردنم ۵شنبه وقت ام ار ای دارم باید دردامو ریشه ای حل کنم

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

عه مساله توم شد این جمعه و اون جمعهواییی تو منو زایوندی ننه 😩 بزا دیگه اره دونه برنجی خودشم برن ...

اونروزی گفتم که این جمعه‌ نه جمعه آینده😁😁 ۴ روز دیگه‌ میرم... ای واای از دست تو ننه جون😂😂 فدای محبتت بشم مرسی😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه اینو یادم رفت خوبم گلم ولی دوشب پیش خیلی حالم بد بود امبولانس اومد منو برد بیمارستان داشتم جون م ...

ای وااای عزیزم‌🥺🥺 بلا ب دور باشه، الهی که زود زود خوب بشی‌ خوشگلم، تحت نظر‌ دکتر‌ نیستی؟ نظرش‌ چیه آخه؟ 

قربونت برم مواظبه خودت باش🌹🌹

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اونروزی گفتم که این جمعه‌ نه جمعه آینده😁😁 ۴ روز دیگه‌ میرم... ای واای از دست تو ننه جون😂😂 فدای م ...

ولم کن میخوام از دست تو بزاام بزارید بزااام 🤢🤢🤢😩😩🤣🤣

ولم کن میخوام از دست تو بزاام بزارید بزااام 🤢🤢🤢😩😩🤣🤣

ببین ببین داری دنبال بهانه میگردیا😁😂🤣 میخوای بزای ننداز گردن منو دونه برنجم 🤣🤣

ای وااای عزیزم‌🥺🥺 بلا ب دور باشه، الهی که زود زود خوب بشی‌ خوشگلم، تحت نظر‌ دکتر‌ نیستی؟ نظرش‌ چیه ...

کلی عکسو سی تی و قلان گرفت گفت ام ار ای هم بگیر معلوم شه دیسکه یا نه دردات بیشتر عصبیه اعصابت درمان شه دردات تموم میشه

کلی عکسو سی تی و قلان گرفت گفت ام ار ای هم بگیر معلوم شه دیسکه یا نه دردات بیشتر عصبیه اعصابت درمان ...

اینا همش از کهولت سن ننه جان😂 (شوخی کردما ناراحت نشی)🫂🫂

ولی واقعاً آرامش داشتن و عصبی‌ نشدن خیلی مهمه، ریشه خیلی از بیماری ها همین اعصاب داغونه که همگی‌ دچارش شدیم 

من و دونه برنج واست دعا میکنیم الهی که خوبه خوب بشی و مشکل خاصی نباشه🥰

ببین ببین داری دنبال بهانه میگردیا😁😂🤣 میخوای بزای ننداز گردن منو دونه برنجم 🤣🤣

عه بچم دنیا اومد دونه نخودم 😁🤣🤣   اسمتون چ بهم میاد ترنجو نارنجو برنج 😁🤗🤩  ننه من داغون شدم  دیگه جونی نمونده از بس درد کشیدم وقتشه مثل فیلما اینجوری 🤪زبونم بیفته بیرونو تموم کنم🤣🤣

اینا همش از کهولت سن ننه جان😂 (شوخی کردما ناراحت نشی)🫂🫂ولی واقعاً آرامش داشتن و عصبی‌ نشدن خیلی م ...

الهی فدای جفتتون بشم ممنون از لطفت  نه بابا ناراحت نمیشم جنبم یه تانکره بزرگه 😂😁 البته عصابم تو سالای قبل قروقاطی شد 

عه بچم دنیا اومد دونه نخودم 😁🤣🤣 اسمتون چ بهم میاد ترنجو نارنجو برنج 😁🤗🤩 ننه من داغون شدم د ...

اره اسم ها عالیه😁

دور از جونت فداتشم الهی که تن سلامت باشه همیشه🥰🥰

الهی فدای جفتتون بشم ممنون از لطفت نه بابا ناراحت نمیشم جنبم یه تانکره بزرگه 😂😁 البته عصابم تو سا ...

🥰😍🥰 قربونت برم مهربون

نشی عشقم اونوقت شوهرت میگه ترنجکم نارنجکم برنجکم 😁😂🤗🤩

😁😍🫂🫂

تولد تولد💃💃💃

حالا شمعارو فوت کن 

که واست میچیکه چیکه چیکه 

@ملکه455میباشم   افسون جونم 

تاپیکی که برام زدی ممنونم فقط پاکش کن خواستی با این ایدیم بزن😂✨

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

حیف کنار هم نیستیم💔💔@ملکه455میباشم @چرچیلم @اوج_آسمان @زن_ممدقولی @معدهعصبی10

سلام ملکه ❤❤❤❤

تولدت مبارک عشقم💖

امیدوارم هیچوقت غم نبینی گلم و روزهای خوبی داشته باشی

💖

من کلا دیگه سایت نمیخام بیام اگه جایی تکم کردی و جواب ندادم ازم دلخور نشو عشقم❤

سال دیگه این موقع اگه تعلیقی نزدم میام و بهت تبریک میگم❤❤❤❤

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤