2777
2789
عنوان

خانمهای باردار

133 بازدید | 18 پست

سلام وقتتون بخیر باشه.خانما سرماخوردم آبریزش شدید بینی دارم به نظرتون چی بخورم بهتر بشم؟مایعات گرم میخورم زیاد فایده نداره.بخدا ی هفته نیست از شر آنفولانزا راحت شدم باز بچه هام ویروس جدید از مدرسه آوردن 😭😭

ششمین کاربری 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

از بهداشت برات پیامک نیومد ؟

من از بهداشت بهم زنگ زدن پاییز رفتم واکسن زدم 

دوتا بچه مدرسه ای دارم مریض شدن اما من ازشون نگرفتم 

بعد از اینکه کامل خوب شدی حتما برو بهداشت واکسنتو بزن 

خیلی خوبه بچتم که به دنیا بیاد تا شش ماه بدنش ایمنی داره و مریض نمیشه 

سرچ کن گوگل اطلاعاتش کامله 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

از بهداشت برات پیامک نیومد ؟من از بهداشت بهم زنگ زدن پاییز رفتم واکسن زدم دوتا بچه مدرسه ای دارم مری ...

باشه حتما میرم .البته اگه بچه ها بزارن من دو روز خوب باشم .هنوز بهداشت نرفتم شنبه میرم حتما

ششمین کاربری 😒

عفونت هامو سر آنفولانزا کردم حتی چشمامم عفونت کرد.الان فقط آبریزش و گرفتگی بینی دارم .

خب یه انار رو بزار رو شعله پخش کن یا بخاری  بیست دقیقه زمان بدده بپزه با با شکر یا عسل بخور دوسه بار بخوری خوب میشی آب گرم. و لیمو ترش عسل هم خوبه. شغلم هم میتونی یه برش بزنی داخالشو عسل بریزی بزاری رو بخاری اون آبی که میندازو بخور 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه حتما میرم .البته اگه بچه ها بزارن من دو روز خوب باشم .هنوز بهداشت نرفتم شنبه میرم حتما

حتما برو گلم 

برات تشکیل پرونده میدن یه دفترچه هم بهت میده 

هرموقع خوب شدی بگو برات واکسن هم بزنن هیچ عوارضی نداره تازه خیلی هم بدنتو مقاوم میکنه 

من که رفتم بهداشت خیلی ناراحت بودن میگفت به هشتاد نفر تماس گرفتیم فقط سه نفر رفته بودیم برا واکسن 

میگفت میترسن چیزیشون بشه درصورتی که ضررِ نزدنش بیشتره 

در مقابل چهارسویه از  آنفولانزا مقاومت داره 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

حتما برو گلم برات تشکیل پرونده میدن یه دفترچه هم بهت میده هرموقع خوب شدی بگو برات واکسن هم بزنن هیچ ...

من اصلا یادم نبود.یعنی دروغ چرا مهر ماه فهمیدم ناخواسته باردارم دیگه نرفتم .

ششمین کاربری 😒