بعد یکماه همسرم از مسافرت اومده همش غر میزنه که سر و صدای بچه ها دیوونم کردن بچه ها رو ساکت کن زود بخوابن ، خسته شدم دیگه واقعا امشب دلم شکست گفت یه هفته نیست که اومدم اعصابم خرابه همون مسافرت بهتره کاش دوباره برم ! خب بچه ی ۵ ساله و ۴ ماهه یعنی اصلا سر و صدا نکنن ؟ من که کلا با بچه هام اومدم اتاق جدا همیشه تو زندگیم تنها بودم تنهایی مسئولیت بچه ها رو به دوش میکشم صد برابر بدتر رو بچه ها سر من در میارن
من در همچین مواقعی میرم اتاق بچه ها اونجا بازی میکنیم بدون سروصدا سرگرمشون میکنم ....ولی بازم ناراحت میشم چون بچه نمیتونی کنترل کنی تو خونه اگه بازی نکنه پ کجا بازی کنه گناهش چیه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من در همچین مواقعی میرم اتاق بچه ها اونجا بازی میکنیم بدون سروصدا سرگرمشون میکنم ....ولی بازم ناراح ...
این بچه ها همیشه با من هستن منم دلم میخواد دو دقیقه واسه خودم باشم ، وقتایی که همسرم خونه ست دلم میخواد بشینم کنارش تا وقتی که میره بیرون ، آخه بیشتر اوقات خونه نیست دوباره هم قرار بره مسافرت
غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃