2777
2789
عنوان

واکنش شما به این حرف همسر تون

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 32 پست

حوصله نداشت بیجا کرد دو تا بچه خواست، چه پرروعن این مردا بخدا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر روز اول دومیه که اومده سعی میکنم با دلش راه بیامولی اگه ادامه بده و باعث اذیت بچه هام بشه قطعا و ...

سه روزه که اومده دوباره هم میخواد برگرده چون ماشینش رو دزد تو شهر دیگه دزدیده ، من دلم میخواست از تک تک لحظات استفاده کنم کنارش باشم با هم شام و نهار بخوریم ولی اون بی احساس تر از این حرفاست

خیلی خوبی که جرات میکنه اینجور بگه.مسافرت اوکی کاری اونم چند روزه میره شما تنها با دوتا بچه بعدم که برمیگرده اینجور رفتار میکنه؟؟مگه بچه ها رو از خونه بابات آوردی؟مگه دایه ۲۴ساعته ای؟مگه خدای نکرده بچه هات تک والدن؟اگه من بودم...اوووف اوووف

🙃
ببین یه بادکنک بگیر بی صدا بازی کنیدچند تا بازی طراحی کنمردها از سرکار میان حوصله بچه ندارنمیگیره ای ...

مشکل اینه که اینجا سر کار نمیره که خسته بشه یا خونه ی ماست یا خونه ی پدرش اینا کارش شهرستانه 

سه روزه که اومده دوباره هم میخواد برگرده چون ماشینش رو دزد تو شهر دیگه دزدیده ، من دلم میخواست از تک ...

اوه پس بگو چیشده 

خوب عزیزم الان تو شرایط مناسبی نیست شما باید درکش کنی 

میدونم شرایطت سخته ولی الان اصلا دل و دماغ نداره

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خیلی خوبی که جرات میکنه اینجور بگه.مسافرت اوکی کاری اونم چند روزه میره شما تنها با دوتا بچه بعدم که ...

بخدا من اعصابم خیلی بهم ریخته از دست بچه ها یه دفعه از بس عصبانی شدم قلبم به شدت درد گرفت همش میگفتم کاش پدرشون بالا سرشون باشه شاید مسئولیتم کمتر میشد ، قراره دوباره هم بره از شانس من ماشینش رو تو شهر دیگه دزدین 

مشکل اینه که اینجا سر کار نمیره که خسته بشه یا خونه ی ماست یا خونه ی پدرش اینا کارش شهرستانه

خب پس یه چند روز قهر باش حرف نزن تا بفهمه کارش بده بعد قهر علتشو بگو من ناراحت میشم برای بچه ها وقت نمیزاری

اوه پس بگو چیشده خوب عزیزم الان تو شرایط مناسبی نیست شما باید درکش کنی میدونم شرایطت سخته ولی الان ا ...

تقصیر خودشه الکی مونده بود اونجا می‌گفت می‌خوام کنار پدرم باشم اصلا به ما فکر نمی‌کرد که یه زن تنها با دو تا بچه چیکار کنه ، هزار دفعه ست که می‌ره مسافرت هر دفعه هم که بر میگرده میگه کاش نمیومدم مجردی خیلی بهتره 

اون كه حوصله بچه رو نداره چرا بچه آورده اونم دوتا

بازم میگه بچه می‌خوام همین دو تا رو نمیتونه تحمل کنه دومی رو همش بهم می‌گفت تو نازایی بچه دار نمیشی من بچه می‌خوام خیلی سخت گرفته بود بهم تا که باردار شدم 

بخدا من اعصابم خیلی بهم ریخته از دست بچه ها یه دفعه از بس عصبانی شدم قلبم به شدت درد گرفت همش میگفتم ...

بله عزیزم کاملا قابل درکه من یدونه دارم اونم هر عصر باباش میاد خونه باز کلی خسته و کلافه میشم و ازش کمک میگیرم،یعنی عادتش دادم به همکاری،باز حرفم روشه که تو تایم کمتری کنارمونی و منم که مدام با بچه ام و... 

بنظرم اینقدر هیچی نگفتی بد عادت شده

🙃
تقصیر خودشه الکی مونده بود اونجا می‌گفت می‌خوام کنار پدرم باشم اصلا به ما فکر نمی‌کرد که یه زن تنها ...

اومد زیاد محلش نده بگو برو مجردی ما اینطوری راحت تریم

پسش بزنید تو بچه هات خودش میاد سمتشان