2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد کار دولتیشو ول کنه بره کار آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 57 پست
خدا به دادت برسه مگه میشه منصرف کرد ؟ به نظرم تهدید کن بگو میزارم میرم .این از تنبلیشه سوپر مارکت هم ...

روانیه 

ی پسرخاله خلاف کار علاف داره 

پسره لش و لاش افتضاح 

اون دیوث سوپری زده ک گشاد اصلا خودشم نمیره همش مامانش در مغازه 

بعد این فک میکنه خیلی خوبه مثلا سوپری 

وای روانیم‌کردد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم چندسال پیش اینکارو کرد رفت پیمانکار شد الان میتونه همون شرکتی ک کار میکردو ی جا بخرهبزار ب ...

چ کاری خب؟

آزاد بگیر و نگیر داره 

اگ نگیره چ غلطی کنم

چقد عجیبمگه سوپری چقد سود داره؟یا سختی کارش چقد کمتره؟والا یا باید نزدیک خونه خودش بزنه یا مداوم بای ...

اره بابا فقط همین 

میگه من درآمد بیشتر میخام تو آزاد خیلیه پول 

کار ریسکی هست شوهر دختر عمم تو یه جای.پر رفت و امد سودری زد نتونست از پسش بر بیاد با شریکش بود جمع ک ...

با خودم گفتم بزارم بزنه بعد ک نتونست جمش کنه بدبخت شد میفهمه ک باید حرف منو گوش بده ولی خب نمیشه 

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امۻامه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

اشتباهی ک شوهر من یکسال و نیم پیش کرد الان تو گل گیر کرده و بیکار شده الان دوهفته اومدم خونه بابام هرجورشده نزار بیاد بیرون اگه زندگیتو دوست داری ک بعد خیلی پشیمون میشی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  

بنظرم که شغل ازاد خیلیی بهتره حداقل جای پیشرفت داره 

شغل دولتی همش باید درجا بزنی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻