2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد کار دولتیشو ول کنه بره کار آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 57 پست

شغل آزاد عرضه و جنم میخاد 

اینجا از شغل آزاد الکی دفاع نکنین 

کم آدم بدبخت نبوده توی آزاد

کدوم احمقی ۵۰ میلیون در ماه رو ول میکنه با این نرخ دلار میره از صفر شغل آزاد رو شروع کنه ؟

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوپرمارکت هم که جمعه ها باید باشه

جور کردن جنس سخت تره، یه چیزی از مغازه داری شنیدن 

اونم تو این نوسان قیمت که سود نمی‌کنند 

شغل آزاد خوبه ولی طرف باید خیلی زبل و کاری باشه

ببین عین تجربتونو داشتیم.فقط یه کاری کن بش بگو یکسال مرخصی بدون حقوق بگیره و سوپریشو باز کنه ببینه چن مرده حلاجه وگرن بیاد بیرون مث چی پشیمون میشه بت قول میدم

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

سوپری داریم تا سوپری .

بستگی داره می‌خوان کجا راه اندازی کنن .

همسر من سوپر مارکت داره ،با داداشش شریکه ،هر ۳ماه یه بار ۲۰۰،۳۰۰تومن پول برمیدارن هر کدوم .

شغل خوبیه به شرط اینکه بتونی سختی هاش رو هم تحمل کنی و جا نزنی .

الان ما شهرستانیم ،اومدیم مسافرت 

برادر شوهرم از ۶مغازه هست تا ۱۲ چون دست تنهاس .

حقوق همسر شما ۴۰،۵۰تومن باشه خوبه ، سعی کن نزاری این کار رو بکنه ...چون تا جا بیوفته مغازه و ...دو سه سال شاید بی پولی بکشین

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
روانیه ی پسرخاله خلاف کار علاف داره پسره لش و لاش افتضاح اون دیوث سوپری زده ک گشاد اصلا خودشم نمیره ...

طلا فروشی ما یه مشتری سوپرمارکتی هست کمه کم ماهی صد میلیون برای زنش طلا میخره ولی هم جاش خیلی خوبه هم به شدت زرنگه 

فکر نکن راحته ،باید از صبح زود تا آخر شب باز باشند ، جنس متنوع و تازه بیارن 

با منطق راضیش کن 

بگو میتونی از هفت هشت صبح تا ۱۱ ۱۲ شب کار کنی ،هر روز موجودی بگیری و جنس جور کنی پولات نخوابه زود تبدیل به جنس بشه،تنوع و کیفیت بدی به اجناس شروع کن 

شغل آزاد عرضه و جنم میخاد اینجا از شغل آزاد الکی دفاع نکنین کم آدم بدبخت نبوده توی آزادکدوم احمقی ۵۰ ...

واقعا دیونس بهش میگم چته چیت کمه میگه خسته شدم از کار دولتی

سوپرمارکت هم که جمعه ها باید باشهجور کردن جنس سخت تره، یه چیزی از مغازه داری شنیدن اونم تو این نوسان ...

اصلا فک نمیکنه ب کاراش

یهو جوگیر میشه 

۳۰ سالشه کاراش مثل ۱۸ ساله هاس😕

اشتباهی ک شوهر من یکسال و نیم پیش کرد الان تو گل گیر کرده و بیکار شده الان دوهفته اومدم خونه بابام ه ...

واقعا اشتباهه 

اخه آزاد خیلی ریسکه 

عزیزدلم ایشالا درست بشه♥️