2777
2789
عنوان

بوتاکس کف دست و پا ‼️

40 بازدید | 9 پست

بچه ها لطفا اگر کسی درگیر این قضیه شده بگه چجور حلش کرده ، ما توی خانواده و فامیل کسیو نداریم ک بگم ارثیه ولی بعد شاید یکماه دوماه این اتفاق برام افتاده ، ب شدت کف دست و پام عرق میکنن و آزمایشم دادم دکتر گفته سالمی و مشکلی نداری 

واقعا دیگ نمیدونم چکار کنم نزدیک ازدواجمم هست اصلا نمیتونم دست بدم ب کسی ... 

خانوما چکار باید بکنم ب نظرتون؟🥺

Baranam , baran rahaiy

من ب عمم رفتم از اول دست و پامون عرق میکنه ب شدددت.ازمایش هم زیاد دادم هیچیم نیست.برای شما یهویی شدا خدایی نکرده جیزیت نشده باشه برو آزمایش بده.من خودم چنسال دیگ عمل میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ب عمم رفتم از اول دست و پامون عرق میکنه ب شدددت.ازمایش هم زیاد دادم هیچیم نیست.برای شما یهویی شدا ...

والا من نمیدوونم چرا اینجوری شده شایدم ارثی باش ولی من کسیو ندیدم اطرافمون این مشکلو داشته باش ، قشنگ زندگیم نابود شده بخاطرش تجربشو داری میدونی چی میگم😓

Baranam , baran rahaiy
میخوام بدونم چه پارامتری تو ازمایش خون دادی مرتبط با عرقت. چون همسر من کف پاش جدیدا خیلی عرق میکنه

تمام مسائلو نوشت و ب خصوص تیروئید ، چون ممکنه از کم کاری یا پرکاری تیروئید باش ک اون عوارض های دیگم داره

برین پیش دکتر براتون حتما آزمایش خون کامل مینویسه

Baranam , baran rahaiy