2777
2789
عنوان

این حرفاش از سر صمیمیته ایا

52 بازدید | 5 پست

یه دوستی دارم صمیمی هستیم خوبیم باهم شوخی میکنیم میخندیم (روم به دیوار شوخیای فحش دارم زیاد داریم)

بعد یه موقعیتایی یه چیزی میگه نمیدونم از سر صمیمیته یا نه شمایی که اینو میشنوین برداشتتون چیه چون اون دوستمه من میذارمش پای حساب صمیمیت

مثلا میگه واسه فلانی چی گرفتی میگم فلان کادو رو

میگه همین؟؟؟ چقدر کم

یا وقتی صحبت میکردم باهاش میگفتم اونی که دوستش دارم میخواد ازم جدا شه میگفت حتما پای یکی دیگه وسطه یبارم بهش گفتم حالم به اندازه کافی بد هست بیشتر فکریم نکن 

گفت اره راست میگی ولی خب حقیقته

یا بهش میگفتم بهش پی ام بدم میگفت نه بابا ولش کن تمومش کن

بچه ها من رو این حرفاش بیشتر حساس شدم شما بگین حساسیت الکیه و از صمیمیت یا چی؟؟

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکم از زندگیت کمتر براش بگو....

دقیقا خودمم به همین نتیجه رسیدم

وقتی من و پارتنرم دعوامون میشد پشت سرش طرف منو میگرفت تو روی دوتامون میگفت تو مقصری و طرفداری از اون میکرد یبارم سر اینکه بهش گفتم چرا اینقدر جلوش خودشیرینی میکنی قهر کردیم

به غریزه و احساست راجع به آدما اعتماد کناحتمال قوی یه چیزی پشت حرفاش هست که ناراحت میشی و حس بد میگی ...

🥲💔

مرسی عزیزم