2777
2789
هوای پسرشو زیاد داره به قول دوستمون شاید از حسادتش با من بود که اون کارو کرد

اون شب بیشتر از اینکه شما رو اذیت کنه، پسرشو اذیت کرده. شک نکن عزیزم. و خودش اینو میدونسته که پسرش چقدر دوست داره کنار شما تنها باشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا امام زماااان! یا قمر بنی‌هاشم 😑😑😑😑😑بعد اون برادر ۲۲ سالهٔ همسرت خودش نگفت پیش شما نخوابه؟

نه من که ندیدم چیزی بگه شوهرمم از خستگی تا سرشو گذاشت رو بالش خوابش برد منم‌از غصه فقط گریه کردم

البته ما دزدکی گهگداری که میرفتم دانشگاه میومد وتونیمه راه تادانشگاه خودش منو میرسوند

عزیزم😘😘😘

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

نه من که ندیدم چیزی بگه شوهرمم از خستگی تا سرشو گذاشت رو بالش خوابش برد منم‌از غصه فقط گریه کردم

والا حق داری ناراحت باشی. هوف اعصابم داغون شد.

بیشتر از این بهش فکر نکن. نذار کار بدش هنوز هم عذابت بده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اون شب بیشتر از اینکه شما رو اذیت کنه، پسرشو اذیت کرده. شک نکن عزیزم. و خودش اینو میدونسته که پسرش چ ...

نمیدونم واقعا چی بگم بعضی وقتا آدم تو رفتار بعضیا میمونه اصلا 

میدونی کلا این مدلیه با جاریمم همین طور بودن خودش تعریف میکرد تو دوران عقد ک جاریم اونجا میموند هرشب یا خودش یا خواهرشوهرم پیششون می‌خوابیدن که مبادا ...

آخرم انقدر دخالت کردن که جاری بیچارم طلاق گرفت

ما رسم نداشتیم دوران عقد شب خونه هم بخوابیم ولی مامان و بابام  یه شبایی میرفتن خونه مادربزرگم بعدش به من میگفتن ما امشب میمونیم اینجا بگو شوهرت بیاد تنها نباشی…در واقع عمدا میرفتن که ما تنها بمونیم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

۱۴ ماه عقد بودیم ن جایی رفتیم ن خلوتی داشتیم اون فقط جمعه ها می یومد خونه ما ناهارو پذیرایی و هم صحبتی داداشام و..عصرم میرفت خونشون 

منم این وسط ی خدمتکار بودم ببرم و بیارم و جمع کنم 

حسرت همه چی ب دلم مونده 😭