2777
2789
یعنی‌واقعا یادش می‌افتم خیلی غصه میخورم یعنی درک نمیکرد؟ ما خونمون دست مستاجر بود و خالیش نکرد و ما ...

مادری که آسایش پسر خودشو هم نخواد، موجود عجیبیه. نمی‌فهممش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به علت داشتن داداشای گرامی وپدرم وما رسم نداریم خونه پدر زن بخوابه داماد

ما هم دوست نداریم داماد توی دوران عقد بیاد بخوابه .در حد یکی دوساعت میومد و میرفت

اما خونه خودش اوکی بود برامون

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

الان چطوره؟ هنوزم حسوده؟ شوهرت میدونه مامانش حسودی میکنه؟

نمیدونم واقعا این اسمش حسودیه یا چیز دیگه ای مادرشوهر من‌کلا این‌مدلیه که بیشتر پسرشو تحویل میگیره تا عروسش بخواد غذایی میوه ای چیزی تعارف کنه اسم‌ شوهرمو میگه اکثرا گاهی اوقات به منم تعارف میکنه ولی کلا بیشتر هوای پسرشو داره یه جورایی حس میکنم میخواد بهم بگه اصل پسرمه تو هیچ‌کاره ای.

خواهرشوهرمم از اون بدتره فضولی میکنه

قربونت عزیزم خیری که به ما نرسید سال یه بارم‌نمیبینمشون و حتی تماس تلفنی هم نداریم باورت میشه شماره ...

من ندارم یه جور شماهم که اینجور میگی😔چرا هیچی سرجاش نیس.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
ما هم دوست نداریم داماد توی دوران عقد بیاد بخوابه .در حد یکی دوساعت میومد و میرفتاما خونه خودش اوکی ...

البته که داداشام خودشون پارک وشام گشت وگذار داشتن ولی منو خواهرام ابدااااااا

البته که داداشام خودشون پارک وشام گشت وگذار داشتن ولی منو خواهرام ابدااااااا

خانواده منم،شوهرمو خیلی اذیت کردن

ولی شوهرم ،خیلی پسر خوبی بود،کوتاه میومد

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤