2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونمون دو خوابه بود خواهرام یه اتاق من یه اتاق اره نامزدم اکثر شبا میموند پیشم

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
ژووووووون.نه اتاق جدا نداشتیم وطی دوسال با وجود اینکه دختر عمو پسر عمو بودیم نه تنها نخوابیدم بلکه ح ...

من بودم میگفتم این پسره رمانتیک نیست به درد زندگی نمیخوره

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چه حسود بوده

یعنی‌واقعا یادش می‌افتم خیلی غصه میخورم یعنی درک نمیکرد؟ ما خونمون دست مستاجر بود و خالیش نکرد و ما چون از قبل برنامه ریزی کرده بودیم نمیشد عروسی رو عقب بندازیم.  شب عروسی رفتیم هتل و شب بعدش هم خونه مادرشوهرم که اون کارو کرد واقعا بهش فکر میکنم میخوام بترکم از غصه. چند روز بعد باز یه شب دیگه اونجا موندیم باز همین حرکتو انجام داد منم به شوهرم گفتم دیگه نمیام اونجا بخوابم 

الانم دوش به دوششون داریم غصه میخوریم . نه راحتی داشتی نه حالا که باید زندگی کنیم امسد. من که دلم خی ...

شاید دم پریو.دته عزیزم. به چیزهای غم‌انگیز فکر نکن.

دورهٔ ما خوشی‌های خودشم داشت. ایشالا الان در کنار همسرت خوشحال و خوشبخت باشی. بخند به اون ماجراها 😉😁

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟