2777
2789
من از 18 رگباری داشتم تا دقیق 19 سالگیم مثلن در ماه میشد 4 یا 5 نفر میومدن بعد 19 شد 1 نفر در دوماه ...

چقدر زیاد خوش ب سعادت🤣

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من از 18 رگباری داشتم تا دقیق 19 سالگیم مثلن در ماه میشد 4 یا 5 نفر میومدن بعد 19 شد 1 نفر در دوماه ...

از کجا میومدن فامیل بودن ؟؟

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چن نفر همسایه بودن بقیه رو دوستای مامانم معرفی میکرد یکی دو نفرم فامیلا گفتن یکی دونفرم دم مغازه ...

خوبه ان شالله مناسبش میاد میری