2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله چهارشنبه سوری هم شب قدره

فقط یه ایرانی معتقد هر دو رو مدیریت می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ما خیلی ساله عید نداریم

ذوق نداریم

حالا میخاد عید عاشورا باشه

یا شب قدر

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

ما خیلی ساله عید نداریمذوق نداریمحالا میخاد عید عاشورا باشهیا شب قدر

چرا؟؟ 

خرید هم انجام نمیدن حداقل ظاهری 

ما بخاطر گرونی نه دل و دماغ داریم نه جرات مهمون داری

😍دختر عشقه 😍

عزیزم کی شما رو مجبور میکنه که برین مسجد و مراسم شب زنده داری؟؟ کی مجبور میکنه روزه بگیرین؟؟ کی میگه نرین مهمونی و خرید کنید؟؟

چرا الکی هرچیزی رو به هم ربط میدین

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

ما که عید برامون مهمه و مفصل هم میگیریم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چرا؟؟ خرید هم انجام نمیدن حداقل ظاهری ما بخاطر گرونی نه دل و دماغ داریم نه جرات مهمون داری

بخاطر گرونی

لباس و اینام اعتقادی ندارم

ادم باید کل سال نو‌باشت

نه یه ماه در سال

پس گول زدن خودمون

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻