2777
2789
حالا کاش بیاد ممکنه چشمم آب نمیخوره ازدواج کنم چون خیلی زشتم هیچی هم ندارم بهش افتخار کنم حداقل

همه آدما خوشگلن، چون خدا هیچ چیز زشتی نیافریده.

هنوزم دیر نشده من ۲۶ سالمه...

اینطوری باشه من زشت ترم😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۱ کلا یه دونه داشتم اونم پسره فوق العاده زشت و قد کوتاه بود ردش کردم تنها خوبیش این بود که رزیدنت ج ...

سنت کمه بابا 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

منم زشتم همه خاستگارامم قد کوتاه بودن یا هم قد خودم همرو رد کردم ولی الان عین چی پشیمونم چون الان هم ...

خب عزیزم اول اینکه نگو ب خودت اینطوری 

دوم اینکه با هم سطح خودت ازدواج کن به خودت نگاه کن بعد بررسی کن

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خب عزیزم اول اینکه نگو ب خودت اینطوری دوم اینکه با هم سطح خودت ازدواج کن به خودت نگاه کن بعد بررسی ک ...

من یسری دوست داشتم که گولم زدن ازدواح نکن و زوده و فلان 

الان همونا رفتن و من موندم و تنهایی 

واقعن دوست خیلی تاثیر داره 

من یسری دوست داشتم که گولم زدن ازدواح نکن و زوده و فلان الان همونا رفتن و من موندم و تنهایی واقعن دو ...

چندسالته 

مگ ادم ب دوستش حرفشو میزنه خاستگارشو میگ ک تو تازه مشورت گرفتی 

دوست=دشمن

چندسالته مگ ادم ب دوستش حرفشو میزنه خاستگارشو میگ ک تو تازه مشورت گرفتی دوست=دشمن

19 سالمه اون موقع 18 و نیم بودم یه کیس عالی اومد هم قد بودیم من راضی بودم رفیقام گفتن نه و زوده حیف میشی 

گ*ه زیادی خوردن منم رد کردم کلن بیشتر خاستگارام همین شد برا همین میگم عین چی پشیمونم الانم با همه رفیقام کات کردم 

19 سالمه اون موقع 18 و نیم بودم یه کیس عالی اومد هم قد بودیم من راضی بودم رفیقام گفتن نه و زوده حیف ...

واقعا زوده 

ولی ازین ب بعد اومد خوشت اومد ازدواج کن من فکر کردم ۲۸ چیزی هستی

نه بابا نمیدونم چرا وارد 19 که شدم هیچکی نیومد 😐😂انگار این سن طلسم داره

هرسال یکسره نمیاد ک 

خاستگار سالی یه دونه بیاد ذوق کن