2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم

1726 بازدید | 84 پست

سلام دوستان لطفا نظر بکید ما طبقه پایین مادرشوهرم زندگی  می‌کنیم پسر من دو سالش میشا ماه بعد مادر شوهرم هر روز عصر میاد پایین پسرمو ببینه بعد پسرم با اصرار  زیاد میره بالا خونه اونا بعد نیم ساعت من میرم میارم چند ساعت  پسرم گریه میکنه از صب تا شل بهونه و گریه میکنه که میخوام برم بالا اونجام هر چی خواست مادرشوهرم بهش میده خونه که میاد نمیتونم کنترلش کنم آنروز دو بار به زور رفت بالا آوردم چند ساعت گریه کرد سرش داد زدم ی دونه هم سیلی زدم بهش با صدای بلند گفتم حق نداری  بری بالا بلکه بشنوه مادرشوهرم  عصر اومد دست بچه رو گرفت ببره بالا نذاشتم گفتم نه نمی‌ذارم گفت نمیشه میبرم گفتم نه نمیشه بچه اذیت میشه باهاش تند حرف زدم بنظرتون چیکار کنم

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی

ای کاش من جای تو بودم توروخدا مادرشوهرتو بفرست سمت من 😂

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای کاش من جای تو بودم توروخدا مادرشوهرتو بفرست سمت من 😂

چرا

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی

بگو نیاد بگو اینجوری نمیتونم کنترل کنم تربیت کنم بچه رو با شوهرت هم دست به یکی کنید که همینو بگین 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

بنظرم عزیزم بزار بره بچه اس خونه مادربزرگشه خوشش میاددبره تو خونه الکی چیکار کنه واقعا 

اگه شوهرت بود همش میرفت میگفتب وابسته ای چیزیه حرفی ولی بچه خوب چه مشکلی داره طبقه بالا خودته من الان شوهرم بزور بچه ام رو ازم گرفته برده شهرستان پیش مادرش بجا من  باشی که تمومی

اگه محبتش قلبیه و واقعا دوسش دارن بذار بره و فقط با مادرشوهرت خیلی مودبانه صحبت کن که وقتی میاد بالا مثلا چه کاری رو اجازه ندن انجام بده یا چی بهش ندن بخوره

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
بنظرم اون دیگه رسما بچه‌ی اونه😐

همش میخواد بچه رو وابسته کنه به خودش من خواستم برم ورزش گفتم نگه میداری هفته ای دو جلسه برم گفت نه نمیتونم هر وقت بخواد میاد زمانی که من نیاز دارم نمیاد

بگو بجاش بیاد دختر منو ببرعاونم دو سالشه تپلی و شیرین زبونم هستوالا کاش یکی واسه منم از اینکارا میکر ...

هر چیز حدی داره

چرا

من از خدامه مادرشوهرم بیاد بچمو ببره پیش خودش لاقل ی ساعت تو خونه آرامش داشته باشم ی پسر ب شددددددت شیطون دارم ک دیوونم کرده

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸