2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه هست میره بزرگتر که شد التماسش هم کنی خونه هیچکس مهمونی نمیاد

بزار بره بخودت برس اون بچه هست نمیفهمه دوست داره این ور و اون ور بره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ای خواهر قبلا میرفتم خونه مادرم حق نداشتم قفل کنم درخونه مو الان ولی قفل میکنم

من یه مدت کلید دادم بش برا مواقع ضروری و... ولی رعایت نمی‌کرد باز میکرد میومد نمی‌گفت زن وشوهرن یه موقع بچه ها خوابن کاری دارن و.... اون زمانم شوهرم همش شبکار بود مجبور بودیم روز ...😐

منم ازش گرفتم 

یکی دیگه اذیتت میکنه سر بچه خالی میکنیاز اول نباید میذاشتیالان بچه عادت کرده معلومه که سختهاز اول چی ...

از اول راضی  نبودم با اصرار می‌برد کوچیک بود ولی آبان دوس ندارم هر کار که خواست بکنن بدعادت شده و لوس

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی

عزیزم چرا دوست نداری بره .

شما فقط تاکید کن به مادرشوهرت که حله حوله نده بخوره دیگه بزار بره .

خیالت را راحت کنم بزار کمی هم مسئولیت بچه را بکشن شاید نگرانی بعدها پسرت اونا را بیشتر دوست داشته باشه ولی اینجور نمیشه خیالت را راحت کنم بچه که یکم بزرگ بشع میاد سمت خودت .شما بچه را میزنی چون نره خونه اونا بدتر از خودت دور میکنی .

مامام همیشه مثال میزد میگفت بلاخره اون بچه به تو میگه مامان و بچه ی خودت پس بزار قشنگ مادرشوهرت کارهاش را کنه 😂😂😂

بزار ببره...بخدا ک من از خدامه...تو موقعیت مناسب ب همسرم بگو من اگ حرفی بزنم زشته تو پسرشون هستی بهتر ک تو بگی...بگو نمیخوام هر چی خواست بهش بدن ی بچه لوس و ننر میشه ک بزرگتر شد از پسش بر نمی‌آیم....شوهرتو متقاعد کن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من یه مدت کلید دادم بش برا مواقع ضروری و... ولی رعایت نمی‌کرد باز میکرد میومد نمی‌گفت زن وشوهرن یه م ...

اره قبلت اینم ما چراغ خاموش میکردیم بخاطر بچه درنمیاد میومد خونه یهو می‌دیدیم تو خونست

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
پسر منم کلا همونطرف بزرگ شد .نه نترس وابسته نمیشه اونا خودشونم خسته میشن .آخه این چیزی نیست بچه رو ب ...

عزمزمه آخه نیم ساعت نگه میداره بعد بچه زو میاره تحویل میده بچه چهار ساعت گریه میکنه

وا از خداتم باش بره. اصلا فازتو نمیفهمم حالا اگر نمیبردش میگفتی محل نمیده

نه عزیزم این خانوم منظورش اینه که بعدا نمیتونه بچشو کنترل کنه و به حرفش باشه وقتی چند نفر هر کدوم ی سازی بزنن مثلا یکی بذارع تنقلات بخوره یکی نذاره یکی بذاره همش تلویزیون ببینه یکی نذارع خب بچه گیج میشه بیشتر هم مایل میشه به اونطرف که بیشتر بهش خوش میگذره حالا ممکنه به ضرر بچه هم باشه که خب مادر حساسع رو هر چیزی ک به بچه ش ربط داره 

همش میخواد بچه رو وابسته کنه به خودش من خواستم برم ورزش گفتم نگه میداری هفته ای دو جلسه برم گفت نه ن ...

بردار بچه رو ببر ورزش تایمتو پرکن نیاد .ولی توگوش بچه نخون یا نزن اونا بدن چون تنفرو یادش میدی .اگه کلا مادرشوهر دخالت کنی نیست عیب نداره .خودت حریم بزار تایمتو پرکن هفته ای یکی دوبار بره بالا نزار بیاد خونت.بهت قول میدم خسته میشه بعد یه مدت .بعدم روتو به روش باز نکن اصلا ادبیات کلماتو اینجوری درست کن ‌ دستتون درد نکنه زحمتتون میشه .پیش بچتم مودب حرف بزن اگه دیدی بچت بی ادب شده بگو نمیدونم کی یادش داده 

عشق زبان و ورزش و خانواده