2777
2789

منم همینطورررر و دیگه الانا باید جمع کنم 2 ساعت و نیم مسیر رو برم تا یه شهر دیگه. خسته و نخوابیده و سردرد و.... 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

ولی تو کم کم تنظبم خوابت داره خراب میشه، یه جوری کنترلش کن

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم از سوسک میترسم نخوابیدم ،،تو خونه ویلایی دسشویی تو حیاط نمیدونم سوسک از کجا میاد هر شب یه دونه ه ...

یه پودر سوسک کش پرتو هست یکم بریز همونجا که میبینی سوسک داره کلا محو میشه هر چی سوسکه

من ساعت۱۱خوابم برد تا الان..البته اینقد خسته و غرق خوابم نمیدونم چن بار دختر هشت ماهم واسه شیر بیدارم میکنه..موقع شیر دادن هوشیارم فقط دیکه وقتی تموم میشه انگار دوباره دکمه خوابمو میزنی از بس خسته میشم در طول روز با بچه ها