2777
2789
عنوان

دعوای من با مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 84 پست
عزیزم پسرت دوسالشه حرف میزنه؟؟؟پسر من بزور دو سه تا کلمه میگه

پسرم عربی بیشتر حرف میزنه😑😂😂

فقط بابا دد به ماشینو میگه گان گان 

ماما رو هر وقت کارش گیر باشه میگه بیشتر بابا میگه😑😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم پسر من از بدو تولد ور دل مادرشوهرم اینا بوده الان ۱۵ سالش ور دل من به اونا هم سر میزنه ولی اصل ...

واای 😍

خوشبحالت پسرت بزرگه 

منم انقد دوست دارم پسرم جوون بشه کنارش راه برم😍😍

خدا حفظش کنه پسرتون🤍

شما به عشقت رسیدی بچه و شوهر و خونت و کنترل همه جی بسپار دست مادر شوهرت

آگاهش کن بد رفتاری نکن باهاش مادره دلش میشکنه

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻

تربیت بچه از کنترل مادر خارج میشه عزیزدیگه از مادر حساب نمیبره میره پیش اونا چون خوش میگذره مادرو اص ...

مطمن هستم مخربتر  از سیلی زدن به بچه دوساله که هنوز درکی از حرف مادرش نداره نیست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مطمن هستم مخربتر از سیلی زدن به بچه دوساله که هنوز درکی از حرف مادرش نداره نیست

میدونه اول آخرین بارم بود 

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
آگاهش کن بد رفتاری نکن باهاش مادره دلش میشکنه

آخه ظهر اون همه گریه کرد بچه نیومد دنبالش بعد که عصر یهویی اومد دست بچه رو گرفت ببره گفتم مامان بالا نبر همین جا ببینش با من لج کرد گفت نه دمیبرمش منم گفتم پس چرا ظهر نیومدی ببری الان میبری باور کن آدمی نیست که بشه باهاش حرف زد حرف قبول کنه فقط حرف حرف خودشه

هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
اها زنده باشه ایشالا عزیزمبا شوهرت سعی کن حرف بزنی بگو‌مامانت یهویی میاد استرس میگیرم یا تو خونه لبا ...

چند ساعت نمیبره که منم ب کارام برسم نهایت نیم ساعت بعدش گلی بچه پشت سرش گریه میکنه دیگه نمیاد ببره تا هر وقت که عشقش کشید

حسودیم میشه😂😕😐😑اینکه همش بم میگن یکم بزرگ بشه با خودمون می‌بریم روستا مسافرت همش تو عذابم 🙃خدا ...

نه نذار زیاد عادت کنه به اونا حدف اشتباهی هست پرستار یعنی چی هر چیزی حدی داره

آخه ظهر اون همه گریه کرد بچه نیومد دنبالش بعد که عصر یهویی اومد دست بچه رو گرفت ببره گفتم مامان بالا ...

بگو وقتایی ک ب کمکت احتیاج دارمم بچرو ببر 

برای رسیدن منو عشقم به هم اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🙏🏻