سلام دوستان لطفا نظر بکید ما طبقه پایین مادرشوهرم زندگی میکنیم پسر من دو سالش میشا ماه بعد مادر شوهرم هر روز عصر میاد پایین پسرمو ببینه بعد پسرم با اصرار زیاد میره بالا خونه اونا بعد نیم ساعت من میرم میارم چند ساعت پسرم گریه میکنه از صب تا شل بهونه و گریه میکنه که میخوام برم بالا اونجام هر چی خواست مادرشوهرم بهش میده خونه که میاد نمیتونم کنترلش کنم آنروز دو بار به زور رفت بالا آوردم چند ساعت گریه کرد سرش داد زدم ی دونه هم سیلی زدم بهش با صدای بلند گفتم حق نداری بری بالا بلکه بشنوه مادرشوهرم عصر اومد دست بچه رو گرفت ببره بالا نذاشتم گفتم نه نمیذارم گفت نمیشه میبرم گفتم نه نمیشه بچه اذیت میشه باهاش تند حرف زدم بنظرتون چیکار کنم
هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آخه ظهر اون همه گریه کرد بچه نیومد دنبالش بعد که عصر یهویی اومد دست بچه رو گرفت ببره گفتم مامان بالا نبر همین جا ببینش با من لج کرد گفت نه دمیبرمش منم گفتم پس چرا ظهر نیومدی ببری الان میبری باور کن آدمی نیست که بشه باهاش حرف زد حرف قبول کنه فقط حرف حرف خودشه
هر شب با بوی تو ارام میگیرم با اینکه ندارمت تو را در کنارم..فرشته کوچک من کی میشود که بیایی