2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 60 پست

نه اصلا هرشب میخونی اموات  فاتحه یا سوره قرآن قبرستون روشن میشه واست دعا میکنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس چی دارن؟🤔تابحال نشنیدم آخه براچیشونه کلاس🤔🤔

دایی بزرگ ما .میگفت اموات کار دارن باید برن مکه مدینه ،خدمت پیامبر وائمه و....نمیدونم چقدر درست بود ولی همه قبولش داشتن ،باسواد و شاعر بود روحش شاد

عزیزم اشکال نداره که 

اگه اشکال داشت که شب پنج شنبه برای اموات  مراسم دعای کمیل نمیگرفتند

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
عزیزم اشکال نداره که اگه اشکال داشت که شب پنج شنبه برای اموات مراسم دعای کمیل نمیگرفتند

شب پنج شنبه درهای آسمان باز میشه اموات آزاد هستند روحشون میاد فقط شب های جمعه از پنج شنبه شب تا عصر جمعه روحشون آزاد میشه اشکال نداره

منعی یعنی چی؟

شما چند سالتونه؟یعنی اشکالی نداره در اسلام به دیدار مردگان رفتن در شب کراهت داره چون در بعضی روایات در شب روح اونا به جایی به نام وادی السلام میره و اگه در شب به زیارتشون بریم ازین نعمت محروم میشن اما فاتحه خوندن اشکالی نداره