2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 60 پست
یعنی چی؟مزاح میکنم

به گفتاری که به قصد شوخی و ایجاد فرح و نشاط و سرور در قلوب مومنین و کفار و مشرکین انجام بشه مزاح گویند.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا همچین چیزی نیستاسی هر موقع دلت خواست براش فاتحه برستفاتحه ی تو کمک‌شهوقت و بی وقت نداره

چرا برو پرس و جو کن از علما بپرس دیگه من شب ها فاتحه نمی فرستم

عزیزان نظری راجب دعا گرفتن ندارین ؟!

اگه منظورت همین دعاهای دعانویسان هست اصلاً طرفش نرو با دستای خودت راه موجودات ماورایی رو به زندگیت باز میکنی

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

خدا رحمتش کنه روحش شاداینجا یکی گفته شبا خوب نیس چون اگه بخونیم نور میباره به قبرشون و اونا بی خواب ...

شوخی کرد اون کاربر عزیزم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من شنیدم نباید بعد غروب آفتاب بری سراغشون یعنی سرقبر

اما فکر می‌کنم فاتحه مشکلی نداشته باشه

اگه شک دارین از ی عالم بپرسین

و تا مطمئن نشدین فاتحه نفرستین

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...