2777
2789
عنوان

حس میکنم من قاتلم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره هم خودش راحت شد هم من ولی نمیدونم خاست خدا بوده ک اینجور شه یا مقصر من بودم

هروقت این افکار اومد سراغت براش قرآن بخون

قطعا خواست خدا بوده عمر دست خداست نه شما اوست که حیات میدهد و میمیراند

متاسفم ولی این زخم رو خودشون به وجود آوردن اگر جراحی میشد الان وجدانش آسوده بود

شما از کجا میدونی؟

ایشون یه مادره تو اون شرایط بهترین تصمیمو گرفت

میدونی وقتی یه بچه مریض میشا چقدر خانواده عذاب میکشه؟

خدا میدونه چقدر فقط هزینه کردن....

راحت قضاوت نکن دختر خوب

دلتنگ آواز قو🦢
شما از کجا میدونی؟ایشون یه مادره تو اون شرایط بهترین تصمیمو گرفتمیدونی وقتی یه بچه مریض میشا چقدر خا ...

فکر کن بچت مریض باشه 

بعدش به خاطر حرف یه پرستار نری جراحیش کنی 

و حق زندگی رو ازش بگیری 

ایشون کوتاهی کردن 

خودشون هم باید متوجه باشن

همه از طرف او امدیم و به طرف او بازمیگردیم شما تلاشتو کردی اصلا حتی به اندازه نوک سوزنی عذاب وژدان نداشته باش قاتل به کسی میگن که ادمی رو با وسیله ای کشته و یا وکیلیکه هیچ مدرک و سندی نداره و خودش شخصا تحقیق نکرده و فقط یه کاغذی رسیده دستش که فلانی اینکارو کرده و حکم قصاص رو میده  اینا هستن که قاتلن و مجازات وحشتناکی منتظرشونه که فراتر از عقل انسان هست .... نه شما که کم نزاشتی مادر تو اون لحظه خون به مغزش نمیرسه شما خوب طاقت اوردید ماشاالله من مادرم میگه من از دنیا چیزی ندارم بهت بدم ولی قلبمو اگ بخای بهت میدمو میرم منم میگم ننه این چه حرفیه شما همینکه 9 ماه منو حمل کردی و به زحمت افتادی از سرمم زیاده من حتی از شما انتظار ندارم اگ مریض شدم برای یک هزاریم خرج کنید من نمیخام اگ مریض شدم شما برام بیافتین تو زحمت حتی برام گریه هم نکنید تا همینجاشم از سرم زیادیه من عاشق خدام دوست دارم زودتر برم ملاقاتش پس هر زمان مریض شدم هیچ دستگاهیی نباید منو نگه داره باید بزارید من برم 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

باید جراحیش میکردین خانم اون موقع باید خوب فکراتون رو میکردینحداقل این عذاب وجدان الان رو نداشتین

اره درسته ولی پرستارا اون بخش هی میگفتن نکن نکن دکتر برا تجربه خودش میخاد سربچتو باز کنه 

همه از طرف او امدیم و به طرف او بازمیگردیم شما تلاشتو کردی اصلا حتی به اندازه نوک سوزنی عذاب وژدان ن ...

گریم گرفت ارامش گرفتم باحرفتون.ولی اطرافیان خیلی بهم طعنه میزدن گفتن حیوونم همچین کاری نمیکنه

فکر کن بچت مریض باشه بعدش به خاطر حرف یه پرستار نری جراحیش کنی و حق زندگی رو ازش بگیری ایشون کوتاهی ...

عزیزم شما ۱۷سالته فقط

چطوری به خودت جرات میدی زندگیشو قضاوت کنی؟

شما میدونی چی کشیده که سر به خیابونا گذاشته و قرص خواب آور میخورده؟

پرستار هم تجربه ی کاریشو وسط گذاشته

دلتنگ آواز قو🦢
عزیزم شما ۱۷سالته فقطچطوری به خودت جرات میدی زندگیشو قضاوت کنی؟شما میدونی چی کشیده که سر به خیابونا ...

اره پرستار گف ب خیلیا همینو میگیم...چون این بچه ها اخر میمیرن

گریم گرفت ارامش گرفتم باحرفتون.ولی اطرافیان خیلی بهم طعنه میزدن گفتن حیوونم همچین کاری نمیکنه

عزیزم به حرف اطرافیان گوش نگیر

اکثر این کیس ها فوت میکنن

حتی زنده بمونن هم به ۵سال نمیرسن،من خودم دانشجوی علوم پزشکیم

الکی خودتو عذاب نده

میتونی با یه تراپیست حرف بزنی

دلتنگ آواز قو🦢
عزیزم شما ۱۷سالته فقطچطوری به خودت جرات میدی زندگیشو قضاوت کنی؟شما میدونی چی کشیده که سر به خیابونا ...

با این حرفا میتونین صورت مسئله رو پاک کنید 

ولی این اشتباه تا آخر عمر یه گوشه ای از ذهنش میمونه