2777
2789
عنوان

حس میکنم من قاتلم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 40 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن بچت مریض باشه بعدش به خاطر حرف یه پرستار نری جراحیش کنی و حق زندگی رو ازش بگیری ایشون کوتاهی ...

خوب اون بچه بعد عمل هم زجر بود گفتن زجر میکشه عملش کنی بدتر میشه.بی اختیاری ادرار ومدفوع داشت سرش شلنگ میخاست عقب مونده ذهنی بود فلج میشد گفتن فایده نداره عملش کنی بزارش خودش تلف میشه 😔

بله عزیزمشما از آسیبی که دیدین خوب نشدینمطمئنم خودتم میدونی که خوب نمیشدمشکلات مغزی جدی تر از این حر ...

جمجمش از وسط سر باز بود تا بالای پیشونی فقط پوست بود بعد مث گلوله جلو سرش بود برامدگی داشت بین ابروهاش

خوب اون بچه بعد عمل هم زجر بود گفتن زجر میکشه عملش کنی بدتر میشه.بی اختیاری ادرار ومدفوع داشت سرش شل ...

با وجود همه این ها ولی این شرط انسانیت نیست 

که بذاریم اون بچه اینجوری بمیره

و تلاشی برای زنده موندش نکنیم 

[QUOTE=367339817]با وجود همه این ها ولی این شرط انسانیت نیست  که بذاریم اون بچه اینجوری بمیره و تلاشی برای زند ...[/QUOTEنمیدونم انگار تو خوابی بودم اینجوری پیش رفت

این زات یه عده از ادماست که اگ خوبم باشی  عشاره چشم و ابرو رعدوبدل میکنن اگ بدم باشی بازم عشاره چشم و ابرو رعدو بدل میکنن دقیقا مثل سگیکه اگ بری طرفش واق واق میکنه نری طرفشم واق واق میکنه ولشم کنی بازم واق واق میکنه پس خودتو ناراحت نکن اونا بالاخره حرفاشونو میزنن باید صبر کنی شما تا اینجا صبر کردی بغیشم میکنی انشاالله 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

عزیزم به حرف اطرافیان گوش نگیراکثر این کیس ها فوت میکننحتی زنده بمونن هم به ۵سال نمیرسن،من خودم دانش ...

متاسفم برای اون دانشگاه علوم پزشکی که شما دانشجوی اون هستی 

همین امثال شما هستن که یک مادر رو به این وضعیت میرسونن با این تجویز هاتون 

تا لحظه اخر پدر و مادر مسئولیت دارن بر نفس فرزندشون 

و باید تلاش کنن برای حیاتش 

متاسفم برای اون دانشگاه علوم پزشکی که شما دانشجوی اون هستی همین امثال شما هستن که یک مادر رو به این ...

شما خودت تو یکی از تاپیکات گفتی بخاطر معلولیت اعتماد به نفست پایینه

شما سالم هستی فقط یه معلولیت جزئی داری و این شرایطو داری

نوزادی که شکاف جمجمه داره زنده نمیمونه،اگه هم بمونه خیلی زود فوت میشه

چرا در برابر فهمیدن مقاومت میکنی؟

تا حالا دیدی خانواده ی مریضا چقدر عذاب میکشن؟۴بار برو بخش اطفال یا NICUشهرتون ببین مادراشون چه حالین

دلتنگ آواز قو🦢
شما خودت تو یکی از تاپیکات گفتی بخاطر معلولیت اعتماد به نفست پایینهشما سالم هستی فقط یه معلولیت جزئی ...

خانوم چه ربطی داره قصه زندگی من به این حرفا 

من شرایطم کاملا فرق میکنه با این بچه 

ولی پدر و مادرم اونقدری مسئولیت پذیر بودن که 

به دکتر اصرار میکردن انگشتی که سیاه و له شده بود و چیزی

ازش نمونده بود رو پیوند بزنن که دین خودشون رو ادا کنن

مبادا فردا روزی با خودشون بگن که کوتاهی کردیم در حقش 

من از شما بیشتر در بخش اطفال زندگی کردم 😊