من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یکی از خوبیاش اینه امروز که شیفت نبوده از صب ساعت ده تا شب ساعت ۱۱ بخاطر من خونه چوبی ساخته که توش شب خواب دار وقتی من نیسم روشنش کنم نترسم نگاش میکنم🥲🥲من مگه برا تو چیکارکردم مرد
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
یه مشکلی پیش بیاد خیالت راحته یکی پشتته میتونیم باهم حلش کنیم ، میدونی یه حامی داری یکی داری که دوست داره نگرانته میتونی براش ناز کنی هر چی درخواست کنی برات بخره کلا خیالت راحته انگار زندگیتو همه چیتو سپردی بهش با خیال راحت دادی خودت کیف زندگی تو میکنی