2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از خوبیاش اینه امروز که شیفت نبوده از صب ساعت ده تا شب ساعت ۱۱ بخاطر من خونه چوبی ساخته که توش شب خواب دار وقتی من نیسم روشنش کنم نترسم نگاش میکنم🥲🥲من مگه برا تو چیکارکردم مرد

من خودم جایگاه اجتماعی نسبتا خوبی دارم 

خوشگلم خوش تیپم و کاریزماتیک 

و تو این موردها از شوهرم سرم 

ولی وقتی متاهل شدم حس میکنم 

خیلی رفتار ها باهام محترمانه تر شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

متاسفانه بدیهاش یهو میاد لبخندی که واسه خوبیهاش میزنمو میخشکونه☹️

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

یه مشکلی پیش بیاد خیالت راحته یکی پشتته میتونیم باهم حلش کنیم ، میدونی یه حامی داری یکی داری که دوست داره نگرانته میتونی براش ناز کنی هر چی درخواست کنی برات بخره کلا خیالت راحته انگار زندگیتو همه چیتو سپردی بهش با خیال راحت دادی خودت کیف زندگی تو میکنی

مثبتش مثلا جنگ با خواهر شوهر دخالت های مادر شوهرجاری عفریته😐😂الان‌همه همینو میگن جدیدن دختر خواهرش ...

دختر خواهر شوهرو خوب اومدی انگار توی دربار پادشاهی بعد از یه پست و مقام مهم اینا درجه بعدی هستن🤣🤣🤣🤣🤣

یه مشکلی پیش بیاد خیالت راحته یکی پشتته میتونیم باهم حلش کنیم ، میدونی یه حامی داری یکی داری که دوست ...

ای جانم ایشالله ک به حق آقا امیر المومنین هیچ مشکلی براتون پیش نیاد عزیزم به پای هم پیر شین