2777
2789

سلام مهربونااا💋💋

حالتون چطوره...🧚🏻

عروسیم نزدیکه و خب واقعا نیاز ب تجربه هاتون دارم اینک اگه برمیگشتین عقب چکارایی رو انجام میدادین قبل مراسم یا داخل مراسم...و جزئیات؟و یا چکارایی رو انجام نمیدادین؟(مثلا اونروز تو اینستا دیدم ک تازه عروسی گفته بود حتما لوازم ارایش هم رنگ میکاپ خودت کنارت باشه ک تمدید کنی میکاپتو یا برای بی حسی پاهات فلان کرمو بزن یا خیلیی چیزای دیگه ک من ب عنوان تازه عروس نمیدونم چیکار کنم و چیا در انتظارمه و خب اینارو دیدم گفتم بپرسم و از تجربه هاتون استفاده کنم ک براتون چ چیزایی اتفاق افتاد و تجربه شد)...و دوس دارین ب کسایی ک عروسیشون نزدیکه چی بگین و چ نصیحتی داشته باشین؟

درمورد رنگ هم...بنظرتون موهام مشکی باشه یا رنگ روشن کنم؟

خودم ک رنگ روشن دوست دارمو دلم میخواد تغییر کنم ولی باز دوبه شکم....خیلیی خیلی به تجربه هاتون نیاز دارممم🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروس مو مشکی قشنگتره

اره من از همه همینطور شنیدم

ولی خب از ی طرف همسرم خیلی دوس داره رنگ کنم موهامو

و خودمم خیلی دوس دارم تغییر کنم و حس میکنم شنیون هم بهتر دراد ولی میترسم چیزی ک باید برای ی عروس باشه نباشه 

براهمین گفتم بپرسم از تجربه هاتون استفاده کنم

عزیزم مرسیییی بابت نظر قشنگت

موهات برای شب عروسی روشن نکن بزاربعداز عروسی برای پاتختی روشن کن اگردوست داری 

مهمون زیاد دعوت نکن فقط کسایی ک صمیمی نزدیگ هستن

همراه با اهنگ بلندبلند نخون

شاباش نریزید ک بچه هافیلم خراب بکنن

ازمهمونا موقع شام خوردن فیلم نگیرید یه فیلم کلی از دورباشه ک مهمونامعذب نشن

رقص تمرین کنید بااهنگ موردنظرتون هماهنگ باشید

عکس سرمجلسی روز مراسم نیارین تالاربعدا سرفرصت یه خوب انتخاب کنیدبرای چاپ برای من یهویی شد بعدا پشیمون شدم چرا بادقت انتخاب نکردم

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
بی حسی هم نمیخواد مگه جراحیه اینقدر بزرگش میکنیدپیشاپیشم مبارک باشه

اره واقعا براهمین برام سوال شد گفتم از چیزایی ک میخواد پیش بیاد یکم اشناییت داشته باشم😅😅