2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جانم ایشالله ک به حق آقا امیر المومنین هیچ مشکلی براتون پیش نیاد عزیزم به پای هم پیر شین

فدای دل مهربونت و ممنون بابت دعای قشنگت اگر متاهلی انشالله زندگیتون پایدار استوار و شیرین باشه و اگر مجرد انشالله یه پسر خوب با ایمان و اهل خانواده و زن دوست برات بیاد خوشبخت دوعالم بشی و کلی باهم سفر برین بگردین و لحظات خوشی رو کنار هم سپری کنین

به نظرم متاهلی یه جورایی به زندگی هدف میده و اینکه دوتایی برای اون هدف تلاش میکنیم خیلی حس قشنگیه و اگه انتخابت درست باشه آرامش خاصی رو تجربه میکنی 

انشالله شماهم به زودی یه بخت خوب قسمتت بشه خودت تجربه اش کنی

اینکه منی که بابام فوت شد پشتم به این گرم بود که یکی مثل خودشو حامی و کنارم دارم اینکه دیگه مجبور نبودم کله سحر بیدار شم برم سرکار و به زور نسکافه و چایی خودمو بیدار نگه دارم اینکه یکی هست که حتی صدای خروپفشم بهت آرامش میده یکی هست که از خودت بهتر خوراکیایی که دوست داریو میشناسه و برات میخره و میاره....

اینکه منی که بابام فوت شد پشتم به این گرم بود که یکی مثل خودشو حامی و کنارم دارم اینکه دیگه مجبور نب ...

خدا پدرتون رو رحمت کنه براشون فاتحه خوندم 

ایشالله که کنار همسرتون لحظات قشنگ تری رو سپری کنید و هرروز خشبخت تر از دیروز بشین به حق فاطمه زهرا

به نظرم متاهلی یه جورایی به زندگی هدف میده و اینکه دوتایی برای اون هدف تلاش میکنیم خیلی حس قشنگیه و ...

مرسی عزیز دلم ایشالله شما هم زندگیتون هرچی آرامش داره پر آرامشو قشنگ تر بشه