2777
2789
بچه ها چنوقته به این فکر میکنم که چیشد آدما بااینهمه امکانات و‌ پیشرفت دیگه مثل قدیم حالشون خوب نیس. ...

متاسفانه همه فقط قسمت بد زندگی هارو میبینن اون نیمه خالیه لیوانه رو ولی من خودم به شخصه نصف لیوانم پر نیستو خالیه تو تاپیک هام هست چقدر مشکل دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه همه فقط قسمت بد زندگی هارو میبینن اون نیمه خالیه لیوانه رو ولی من خودم به شخصه نصف لیوانم پ ...

خیلی زندگی ها مقایسه ای شده.آدما به چیزایی که دارن راضی نیستن شاکر خدا نیستن.دائما دنبال چیزای جدیدن نه احساس خوب از زندگی.

صفایی که تو خونه های قدیمی بود رنگ و بویی که داشت توی مجلل ترین خونه ها پیدا نمیشه

تموم زندگیم خدا

ای جانم چقدر پس شما همه چی تمومی الهی ک کنار خشبخت تر بشین عزیزم

مرسی گلم 🌸 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

متاسفانه همه فقط قسمت بد زندگی هارو میبینن اون نیمه خالیه لیوانه رو ولی من خودم به شخصه نصف لیوانم پ ...

همین دیدگاه هست که باعث میشه قشنگی های زندگی پررنگ وپررنگ تربشه وادامه داد