دقت کن هر سردردی داشته باشی بغیر تومور این دکترا میگن میگرنه😄
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.
IF-/-V/A aigs-Li ilao Sj r9: w MRI OF THE BRAIN TTOVOAOT1A s Techniques: Axial TI WET2W&flair, sagittal T2W, coronal TIW. Findings: -The brainstem and cerebellum show no abnormal changes in signal charot -The sella and pituitary are normal and parasellar structures are unremarkablo -The cerebello pontine angle area appears normal on each side. changes in signal characteristics. e -The cerebral ventricles are of normal size. -Multiple hyper intensity foci at the bilateral subcortical due to non-Specified findino migraine changes is seen. -Mucosal thickening at the ethmoidal sinuses due to sinusitis is seen. or