2777
2789
انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه...چشام کمی ضعیفه...نه من فقط سرم پیشونیم منگ میشه ودرد گاهی هم بالای س ...

خداروشکر پس زیاد نیست

اگرعینک داری بزن حتما

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان با دارو خوبی؟

کمی

آخه مشکلات زندگیم زیاده تواسترسم

اونم حالمو بدترمیکنه 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
همش میترسم میگم خدایا باعث سکته اینا نشه.

خدانکنه

بالانوشتم چکارا برا آروم شدن خوبه

قرصی که دکتربهم داد لوبل ۵۰۰

نمیدونلد براشماخوبه یانه

ولی من بیشتر ریلایف روم اثر داره

ودردامو کم میکنه این قرص مسکن،خوردنش ترس نداره

وشیاف دیکلوفناک ۱۰۰

البته تو هیچ دارو نباید زیاده روی کرد

انشاالله خدا کمکت کنه..برا منم دعا کنید..

سلامت باشی

خداشفات بده ودلت شاد باشه 

خدانکنهبالانوشتم چکارا برا آروم شدن خوبهقرصی که دکتربهم داد لوبل ۵۰۰نمیدونلد براشماخوبه یانهولی من ب ...

من نمیتونم دارو بخورم حالمو بدتر می‌کنه...برام دعا کن که خوب بشم توروخدا.

من نمیتونم دارو بخورم حالمو بدتر می‌کنه...برام دعا کن که خوب بشم توروخدا.

حتما

پس عزیزم بروعطاری دمنوش برا آرامش وسردردبگیر

گلاب،عرقیجات

بگو،خودشون میگن،چی خوبه

شما ام آرای دادید جوابش چی نوشته بود؟

گفتم حدود ده سال پیش دادم

یادم نیست چشم پزشک بردم گفت میگرن

جواب ام آرایت رو نداری توروخدا ؟

نه والا

خوب این که ام ار ای خیلی خوبیه فقط کانون های نان اسپیفیک مربوط به میگرن دیدع شده چرا نگرانی ؟

آخه سردرد دارم...شما دکتر هستید توروخدا؟چطور از ام آرای سر در میارید ؟

آخه سردرد دارم...شما دکتر هستید توروخدا؟چطور از ام آرای سر در میارید ؟

سردرد ها انواع مختلف دارن میگرنی خوشه ای تنشی سینوزیتی و …. خوب ام ار ای شما خوبه میتونیم فرض رو روی سینوس و میگرنی بزاریم اگر سینوزیت مزمن دارید باید درمان کنید برای میگرن هم بوتاکس میگرن احتمالا خوبه ولی توی ام ار ای شما چیزی بالغ بر مشکل جدی اصلا دیده نشده

با این سطح استرس کع دارید معلومه سردرد میگیرید!