2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراوحشت کردی انقد

خیلیا دارن منم دارم

ام آر إی ده سال پیش دادم چی نوشته بودیادم نیست

دکترچشم پزشک گفت چشات ضعیف ترنشده باتوضیحاتم شک کرد،ام آر   نوشت

برودکتراعصاب

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
نمی‌دونم منم تو ام آرای نوشته میگرن وسینوزیت...اما هرروز سردرد رو‌دارم...واقعا میترسم

به نور وصداحساسی؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
چراوحشت کردی انقدخیلیا دارن منم دارمام آر إی ده سال پیش دادم چی نوشته بودیادم نیستدکترچشم پزشک گفت چ ...

توروخدا علایمت چطوریه؟اخه من هرروز سردرد میشم سردردمبهم هستش همراهش گیج ومنگم....ام آرای دادم...آخه میگرن هرروز داریم؟همش میترسم میگم خدایا سکته نکنم دخترم تنها بمونه

توروخدا علایمت چطوریه؟اخه من هرروز سردرد میشم سردردمبهم هستش همراهش گیج ومنگم....ام آرای دادم...آخه ...

بچه داری نگرانیت بجاست

من خدابهم نداده ،💔،،بمیرم خیالی نیست

دورازجونت من انقد دردمیکشم سرو شانه وکتف

بعدمیزنه به فک ،،،دیگه بیچارم تقریبا هر روز

من مشکلات زندگیم زیاداسترس دارم اونم میگرن واثرش وبیشترکرده

چندسال پیگیرنشدم

پارسال رفتم روانشناس نقشه مغزی گرفت

نوار،،،نه

نقشه مغزی

داروداد کمی بهترم،،،،باز دردام زیاده دورازجونت

برو روانشناس

چشات ضعیف نیست ؟

نه زیاد

بپس شروعشه 

این خوبه ،،،من فوق العاده به نوروصداحساسم

دکترخوب پیداکن ،،،

من  دیر پیگیرش شدم ،،،که نه قرص اعصاب نخورم شوهرم گفت نمیخاد،،،

خلاصه اشتباه کردم زودتربایدمیرفتم دکتر

بچه داری نگرانیت بجاستمن خدابهم نداده ،💔،،بمیرم خیالی نیستدورازجونت من انقد دردمیکشم سرو شانه وکتفب ...

انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه...چشام کمی ضعیفه...نه من فقط سرم پیشونیم منگ میشه ودرد گاهی هم بالای سرم حس سبکی وخالی شدن دارم...

نه زیاد

کیسه آبگرم

یادوش بگیر

شربت خنک

یا گلاب توچای بریز بخور

استراحت

دکترقبلابهم شیاف دیکلوفناک داده بود

و قرص ریلایف همیشه داشته باش تابری دکتر قرص تخصیشوبنویسه

خدابهت سلامتی بده خوشبختی دخترتوببینی نو ه توببینی

نگران نباش فقط پیگیر دکترخوبشو

کیسه آبگرمیادوش بگیرشربت خنکیا گلاب توچای بریز بخوراستراحتدکترقبلابهم شیاف دیکلوفناک داده بودو قرص ر ...

بخدا از بس دکتر رفتم دیگه شوهرم نمیبرتم ...ممنونم برام دعا کن.