2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 530 پست

بیچاره خانواده های پسردار 

عروسی بگیر طلا بگیر خونه بگیر جهیزیه هم بگیر 

حرف هم بزنیم میگن ما دختر بزرگ کردیم داریم بهتون میدیم انگار ما پسرامون رو انداختیم تو کوچه 😂😂😂

بابا دو تا خانواده باید کمک کنند تا دختر و پسر برن سر خونه زندگیشون نه اینکه بار همه چی روی پسر بیافته 

زندگی مشترک دیگه نصف نصفه دیگه وقتی پسر قراره خرج کنه طلا و‌خونه دخترم دره‌مون حد بیارهمثلن میبینی خ ...

یکی از دوستان گفتن جهاز زیاد به ضرر خانم هست.

آقا خونه داره.

جهاز مستهلک میشه.

خونه مستهلک نمیشه.

درسته یه مقدار طلا خانم میاره.

یک مقدار آقا.

اما جشن عروسی که فقط100نفر فامیل دختر هست و400نفر فامیل داماد واقعا نصف باید باشه؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر خانم کلا مخالف عروسی هستند اما پسر اصرار داره.خب ۸۰گرم طلا +چند تا تکه وسایل برقی در حد۳۰۰میلیو ...

۸۰ گرم طلا با قیمت امروز طلا میشه ۴۲۰ میلیون نه ۳۰۰

بنظر من خوبه والا مرد وظیفشه این کارارو بکنه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

کی گفته یک میلیارد عزیزم من یخچال فریزر دو قلو ظرفشویی لباسشویی سرویس چوب و فرش و هرچی که فکرشو کنی ...

منم سه سال پیش با ۱۵۰ میلیون جهیزیه گرفتم

دیگع الان فوقش با ۲۰۰ ، ۳۰۰ میشه جهیزیه تهیه  کنی بری سر خونه زندگیت

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

ما چون اونام میارن ماهم می‌بریممن حقیقت خوشم نمیاد از حنا بندان و حتی عروسی هم نمی‌خوام بجاش به جاش ...

خیلیم عالی.

اونا اصرار دارن عروسی بگیرن.پدرشون هم گفته پول وام پسرم برمیدارم با شاباش تمامی مهمان ها.

ببین عزیزم بستگی به وسعت دو طرف دارهوسع داماد میرسه هم جهاز هم عروسی، اگه پولداره ، خوبهوگرنه بی انص ...

من خودم ۶۰۰وام دارم با۲۵گرم طلا.

میگم جشن عروسی هم نمی‌خوام.

میمونه رهن کامل خونه که۷۰۰اینا میشه.

اگر یک خواب رهن کنیم شاید۶۰۰بشه.

می‌خوام بگم کمتر۶۰۰نمیشه.

۵۰گرم طلا هم آقای داماد داره.

طلاهارو قبلا خریدیم.

انگاری۲۵گرم طلا یا پول بیشتر آوردن توی زندگی مشترک تا اینجا.

حالا پدر داماد میگه من وام پسرم که۳۰۰هست برمیدارم،هدیه عروسی هم برمیدارم برای پسرم عروسی میگیرم حالا یا بیشتر میشه یا کمتر.

مهمون های ما۱۰۰تا وشاید۷۰تا بشن اما مهمون های داماد۴۰۰هست تقریبا.

جهاز هم میمونه دیگه یامن باید بگیرم یا اون یا نصف نصف بشه.

یکی از دوستان گفتن خونه برای پسر میمونه اما جهاز تو مستهلک میشه وانگار هیچ وطلا ببری خیلی بهتره.

هنوز صحبت کامل نشده.بعضی از دوستان میگن تعادل نیست.من میگم ۳۰۰میلیون طلا ببرم.۳۰۰تا جهاز.وام ازدواج ...

چرا انقد سختش میکنی خب بگو ۶۰۰ وام ازدواجمو میبرم جهیزیه نمیدم اوکی هس یا ن دیگه 

بنظرم نرماله ،شما پول جهیزیه تو در واقع میبری دیگه حالا ب ی زخمی میزنی

بیچاره خانواده های پسردار عروسی بگیر طلا بگیر خونه بگیر جهیزیه هم بگیر حرف هم بزنیم میگن ما دختر بزر ...

خب طلارو ک ب عنوان هدیه باید پسر بگیره تا بدونه داره زن میگیره دستش ب هدیه گرفتن عادت کنه و بدونه زندگی خرج داره 

عروسی هم ک میتونن نصف نصف دعوت کنن و هزینه رو نصف کنن دوتا خونواده

خونه هم دوماد میگیره بزرگ یا کوچیک عروس موظفه توشو پر کنه 

کجاش بی عدالتیه؟

اگه قراره عروسی بگیرید دیگه جشن عروسی باخرج پدر عروس برای چیه ؟رسم اصفهان اینجوره که پدر داماد خونه ...

ما اصفهانیم و رسممون اینطوری نیست

جهاز کانل و خوب عروس خانم میاره 

خونه رو پدر داماد باید بده ( ولی هر کی دوروبر ما بوده پدر عروس خونه رو داده)

جشن عروسی اصولا مهمونارو داماد باید ازینه بده ولی بعضیا هر کی خرج مهمونای خودشون رو میدن

عقد و بله برون و اینا همه با عروسه

ما اصفهانیم و رسممون اینطوری نیستجهاز کانل و خوب عروس خانم میاره خونه رو پدر داماد باید بده ( ولی هر ...

دسیسه خانواده شوهر باعث تحریف رسوم شده 

وگرنه قباله همیشه با داماد بوده  

خونه رو چون پدرعرکس پولدارتره میخواد جهیزیه دخترش عوض نشه 

از قدیمی هاتون بپرس 

حتی اگه داماد نداشته از خونه پدر داماد یک دونگ به اسم عروس می زدن جا قباله