2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13302 بازدید | 530 پست
اونا که جایی ندان تو شهر شما سوییت بگیرن. اون مشکل اوناست اونا میخوان عروس بگیرن. نهایت بعد از تعیین ...

بنظر شما اگر این مراسم ظهر باشه بد هست ؟

چون میتونن عصر حرکت کنند وبرن.

بعد میدونید یه مشکل دیگه ای که هست اینکه اقوام خودمم دور هستن وبرای همچین مراسمی نمیان.

ولی از لحاظ اخلاقی درست نیست تمام بار زندگی رو دوش پسر باشه زندگی مشترک یعنی همین

بله درسته  ما کلا تو عروسی هامون همه چی رو مشترک  انجام میدن از جهیزیه گرفته تا ....

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر شما اگر این مراسم ظهر باشه بد هست ؟چون میتونن عصر حرکت کنند وبرن.بعد میدونید یه مشکل دیگه ای که ...

چندساعت راهه تا شهر شما. یه جود بیان ۵ عصر بیان تا ۷ باشن

۷ برن هم خوبه

منم طلا دارم می‌خوام ببرم با خودم جهاز نمی‌برم جز وسایل آشپزخونه کامل عقد هم با خانواده دخترههمین..د ...

چند گرم طلا؟

وسایل آشپزخونه که میگید تقریبا چند میلیونه؟

شامل چیا میشه؟

چرا؟

اصلا ارزش نداره اون طلایی که میاره چون طلا معمولا به جون خانوما بسته هست و نمیفروشن مخصوصا اگر از خونه ی پدرشون آورده باشن 

هزینه ی جهیزیه اجاره ی خونه خرج عروسی واقعا کمرشکن میشه 

خب من جای آقایون باشم میرم با یکی ازدواج میکنم که اینقد دیگه بهم فشار نیاد 

یعنی واقعا همه دختر خانم ها این مقدار پول رو دارن؟؟

خب عزیزم یه جهزیه که پای دختره و همه ام میخرن الان خیلی بیشتر از چهارصد تومن میشه هیچی با این پول نمیشه خرید دلار ۸۰تومنه همه چی گرونه فک کردی چهارصد تومن پوله اخه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
یکی خودت اگه بابت سرمایه گذاری خریدی عوض نکن کلی ضرر میکنی

یه سرویس دیدم دست دوم هست تقریبا هم وزن طلای خودم هست.

چون طلا فروش آشنا قدیم هست قیمت بالای تابلو حساب می‌کنه.

دست دوم بد هست برای عروس بنظر شما ؟