2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13298 بازدید | 530 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم یه جهزیه که پای دختره و همه ام میخرن الان خیلی بیشتر از چهارصد تومن میشه هیچی با این پول نم ...

نه ولی یعنی همه این دخترهایی که اطراف من ازدواج میکنن این مقدار پول رو دارن؟؟؟

من بعید می‌دونم چون شهر کوچیکی هم نیست که بگم همه خانه دار هستند ماشاالله همه اعضای خانواده شاغل هستند از۱۸ساله تا به بالا ولی اینقدر پول داشتن که بنده خدا ها میرفتن یک خونه بهتر کرایه میکردن نه اینکه پسر و دختر اتاق مشترک و.....

من حاضرم بفروشم برای خرید خونه.

بازم ارزش نداره 😅😅😅یعنی من باشم برای پسرم و برادرم قبول نمیکنم همچین شرایطی 

چون واقعا بهشون فشار میاد 

ما خودمون این رسمو نداریم خرج عقد کامل با خانواده عروس هست و خرج عروسی با داماد 

جهیزیه هم اکثرش عروس میاره چند تا تیکه با توافق داماد میخره 

خوب بخوان ۵ ساعت راه بیان و باز ۵ ساعت برگردن خسته کننده ی. ب نظرم تو شهر شما سوییت بگیرن خوبه. یا ا ...

خونه ما میشه بخوابن چون جا داریم.

من میگم صبح حرکت کنند.

ظهر برای ناهار وصحبت و......بعد از ظهر هم برگردن.

خیلی بده نه؟؟

اقوام اونا بیان اما اقوام خودم نیان زشت نیست؟

من مطینم اقوام خودم نمیان.

بازم ارزش نداره 😅😅😅یعنی من باشم برای پسرم و برادرم قبول نمیکنم همچین شرایطی چون واقعا بهشون فشار ...

کادو عقد چقدر خانواده عروس میدن؟

چقدر خانواده داماد؟

منظورم طلا هست.

بازم ارزش نداره 😅😅😅یعنی من باشم برای پسرم و برادرم قبول نمیکنم همچین شرایطی چون واقعا بهشون فشار ...

کادو عقد چقدر خانواده عروس میدن؟

چقدر خانواده داماد؟

منظورم طلا هست.

عزیزم اینجا خیلی بزرگش میکنن.....با سیصد چهارصد جهاز خوبی میتونی بگیری.....یه لیست از چیزایی که میخوای برا جهیزیه بنویس برو بازار همه رو قیمت بگیر و بنویس بعد حساب کن ببین چقدر میشه.....

عزیزم اینجا خیلی بزرگش میکنن.....با سیصد چهارصد جهاز خوبی میتونی بگیری.....یه لیست از چیزایی که میخو ...

آره واقعا.

چون اگر دختری واقعا ۱میلیارد داشته باشه فقط جهاز بگیره.

۱۲۰میلیون هم طلا که میشه تقریبا بین۱۵تا۲۰گرم طلا ظریف.

بعد جشن عقد هم بخواد بگیره کامل.

میشه ۱۵۰۰.

اگر اینطوری هست پس چرا ما توی در وهمسایه نمی‌بینیم بخدا همه هم شاغل هستند از کوچیک تا بزرگ

کادو عقد چقدر خانواده عروس میدن؟چقدر خانواده داماد؟منظورم طلا هست.

دیگه بستگی داره به وضعیت مالی 

ما معمولا خانواده عروس سرویس طلا میدن 

خانواده داماد هم یا سکه میدن یا سرویس ...حالا بازم بستگی به وضعیت مالی داره هر کی داره بیشتر نداشته باشه کمتر 

آره واقعا.چون اگر دختری واقعا ۱میلیارد داشته باشه فقط جهاز بگیره.۱۲۰میلیون هم طلا که میشه تقریبا بین ...

اینجا خیلی مسخره هست...یه چیزایی میگن مخ ادم سوت میکشه میگن فرش دستباف باید بگیری صد میلیون انکار فرش ماشینی ۲۰ میلیونی به درد نمیخوره...مبل باید بالای ۲۰۰ میلیون باشه...همش چرته اینا فانتزیاشونه

کادو عقد چقدر خانواده عروس میدن؟چقدر خانواده داماد؟منظورم طلا هست.

خانواده عروس در حد دوتا النگو یا نیم ست ۸ گرمی کادو میدن چون جهاز میدن. ولی خوب شما میگی جهاز نمیخوای بدی!

و برا اومدنشون ک جور بیان عصر برسن صحبت کنین و شام بخورن و بخوابن. صبح روزبعد بعد صرف صبحانه برن