2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13278 بازدید | 530 پست
نه نگفتم شما گفتید کلا برام سوال بود که بدونم چه خبر هست ومردم چیکار میکنن.داماد ۷۰۰٫۸۰۰پول رهن داره ...

این ک پدرش مجلس بگیره کادو رو برداره درست. چرا وام ازدواجو برداره؟!! سرویس طلای شمارو کی میخره؟ داماد یا باباش؟

آره مخصوصا برای من که بعد ازدواج حامی ندارم همین الآنم ندارم که اینقدر بهم ریخته ام وگاهی میگم کلا ب ...

نگاه اون روز یکی از آشناهای ما باهام حرف می زد می گفت اومده خونه ی پدرش تا جدا بشن.

بعد ۱۰ سال پیش سال ۹۳ ازدواج کردن.

اون زمان یادمه دامادشون گفته بود من خونه میخرم و شما جهیزیه رو کامل خودتون بخرین من اگه بخوام جهیزیه بخرم دیگه پولم به خونه نمیرسه و کم میاد.

خب اینا هم خیلی ساده بودن گفته بودن باشه اما اون از این مردای بازاری هست که دو دو تا چهارتاش خیلی خوبه.

حالا ۱۰ سال گذشته این با یه ساک چمدان برگشت خونه ی پدرش.

بعد نشستیم حساب کردیم که اگه پول جهیزیه رو می داد طلا می خرید الان می شد ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون.

ولی الان جهیزیه اش چی؟؟

شده دست دو که تازه همونم نیاورده با خودش سر جمع بخرن بخرن که نمیخرن بتونه ۱۰۰ میلیون بفروشه (خیلی خوش بینانه بخوای نگاه کنی)

ولی داماد خیلی زرنگ بوده اون زمان خونه خریده اینا هم گفتن طفلک چه فشاری بهش اومده اما الان خونه اش چندین برابر شده و به اسم خودشه.

اگه زنه می گفت جهیزیه رو نصف نصف بخرن (که تو قانون کل جهیزیه با مرده) و نصف پول جهیزیه رو می داد طلا ببین الان چه قدر سود کرده بود.

اون زمان باید می گفت که پای خونه رو نکشه وسط و این دو تا بهم ربطی ندارن ولی نگفته.

همین وضعیت رو خود منم تو زندگی سابقم داشتم.

از من به تو نصیحت حواست رو جمع کن هر چی عرف و فرهنگ میگه لزوماً درست نیست.

جهیزیه هم اگه خواستی بخری نصفشو بخر هزینه ی خرید رو کامل تقسیم بر دو کنین.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مارک ایرانی خریدن ؟

قاطی خرید بعضیا ایرانی بعضیا خارجی. اما گفتم جو نگرفتش هرجی ک لازم نیست ام برداره. چون قهوه میخوره قهوه ساز خرید ولی چرخ گوشت نخرید. با حساب و کتاب خرید کرد

عقد محضری خلاصه وار بگیرین همینکه گفتی خوبه یک دست لباس مرتب کرم نباتی بپوش و یک ارایش صورت برو. خرج ...

این خیلی عالیه.

خرج شام فقط میشیم خودمون چون دیگه اگر شهر داماد گرفته بشه همه میتونن برن خونشون جز خانواده خودم که ۵نفریم.

ما بعد عقد محضر همه رفتن خونه هاشون. بله برون و حنا هم نداشتم. خرج الکی بود.اتلیه و ارایشگاه و....۴۰ ...

مراسمی که مثلا میان میگن فلان قدر مهریه و.....یعنی نداشتین؟

یعنی فقط خانواده خودتون وداماد بودین ؟

با۶۰۰تا میشه ؟۲۵گرمم طلا ببرم.خونه وعروسی با پسر.مخالف عروسی هستم بخاطر همین شرایط نداری که دارم.میگ ...

اره با چهارصد پونصد یه جهاز متوسط و چیزای ضروری بگیر. طلا هم بعنوان کادوی سر عقد بهت بدن. عروسی هم بذار در حد متوسط برات بگیره

این ک پدرش مجلس بگیره کادو رو برداره درست. چرا وام ازدواجو برداره؟!! سرویس طلای شمارو کی میخره؟ داما ...

چون میگه عروسی رو خودم میگیرم وام ۳۰۰تا برمی‌دارم،سرویس عروس رو داماد خودش میگیره در حد ۵۰گرم شایدم ۷۰گرم.احتمال۹۹درصدهمون۵۰جرم.

اره من خیلی اطرافم دیدم که این مدلی هستند.اما رسم و رسومات چی بشه؟بهترین حالت توافقی که اطرافتون دید ...

بعضیا اصلا نمیذارن کسی متوجه بشه چی توافق کردن.

یکی از همکارام یه مقداری خانوادش پول دادن با داماد دوتایی رفتن وسایل خریدن خیلی چیزا رو داماد پول میداد مثلا فرش دستباف خریدن داماد پولشو داد، مبل گرون خریدن داماد پولشو داد،خیلی چیزا رو داماد پولشو داد.

داماد خونه داشت، عروسی هم باغ گرفت.

تازه خیلی هم برای همکارم ارزش قائل هستن.

خانواده عروس از نظر مالی و فرهنگی خیلی پایین تر از خانواده داماد هستن.

نگاه اون روز یکی از آشناهای ما باهام حرف می زد می گفت اومده خونه ی پدرش تا جدا بشن.بعد ۱۰ سال پیش سا ...

دقیقا همچین مشکلی پیش اومده توی اقوام ما واون خانم حتی خونه پدری هم نداره که بره خونه پدرش.

بخاطر همین گفتم طلا بخرم که بعد بذاریم روی خرید خونه که اندازه پول خودم به اسمم بزنه.

جشن عروسی هم خودشون اصرار دارن بگیرن هرچند من مخالفم، فامیل های ما به زور جمعا با خانواده خودم و....میشیم ۱۰۰نفر که حتی شاید ۳۰نفرش هم نیان.

فامیل های داماد۴۰۰تا هستن اما نمی‌دونم چند نفر نمیان.

پدر داماد میگه وام ازدواج پسرم برمیدارم با کادو های مهمان ها وبرای پسرم عروسی میگیرم صفر تاصد‌.

منم کل پولی که دارم ۶۰۰تمن هست با ۲۵گرم طلا.

چون میگه عروسی رو خودم میگیرم وام ۳۰۰تا برمی‌دارم،سرویس عروس رو داماد خودش میگیره در حد ۵۰گرم شایدم ...

سرویس ۵۰ گرمی؟ 😮😮 مطمئنی؟ الان سمت ما سرویس ۱۲ گرمی ۷۰ میلیون میشه‌.

بعد شما سرویس ۵۰ گرمی؟! 

بعضیا اصلا نمیذارن کسی متوجه بشه چی توافق کردن.یکی از همکارام یه مقداری خانوادش پول دادن با داماد دو ...

پسره خودش اینطوری هست اما اقوامش که میشناسم وحتی خواهرش خیلی چشم وهم چشمی و.......دارن‌.

فقط یکی از خواهراش.

مراسمی که مثلا میان میگن فلان قدر مهریه و.....یعنی نداشتین؟یعنی فقط خانواده خودتون وداماد بودین ؟

چرا عصر اومدن و رفتن خوب ما تو یک شهر بودیم. پذیرایی شیرینی شربت بستنی و میوه به وفور تدارک دیدیم. 

اما شام نداشتیم

سرویس ۵۰ گرمی؟ 😮😮 مطمئنی؟ الان سمت ما سرویس ۱۲ گرمی ۷۰ میلیون میشه‌.بعد شما سرویس ۵۰ گرمی؟!

ما قبلا یه مقدار طلا گرفتیم یعنی پسر گرفت اما دست خودش هست.

چون مراسم ما معلوم نبود کی باشه،یه مقدار پول داشت که طلا گرفت برای همچین روزی واز اول به نیت طلای عروسی گرفتیم که پولمون خراب نشه ولی ۵۰تا نیست یعنی می‌خوایم عوضش کنیم.

یک مقداری کمتر هست که من دقیقش نمی‌دونم.

چرا عصر اومدن و رفتن خوب ما تو یک شهر بودیم. پذیرایی شیرینی شربت بستنی و میوه به وفور تدارک دیدیم. ا ...

ما توی یک شهر نیستیم همین شرایط رو خیلی سخت می‌کنه.

که شما گفتید بریم شهر داماد هم بد نیست.

اما برای بله برون هم برای این همه راه کسی نمیاد برای چند ساعت‌