2777
2789
عنوان

راه های پسر زا شدن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 46 پست

جنسیت بچه رو اسپرم پدر تعیین میکنه

درصد خیلی کمی هم ph واژن تاثیر داره روی جنسیت که ph واژن هم وابستع به ارگاسم هست

رژیم غذایی و گرمی و اینا هم تاثیر نداره الکی زور نزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مفت تو نمی ارزی که اینجور بی چاگ و دهن حرف میزنی مفت مثل تو نمی ارزن که تبعیض جنسیتی قائلن...

الان تو خیلی چاک دهن داری  برو تحقیق کن ببین دخترا نسبت به پدر مادر با عاطفه ترن یا پسرا 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

حالم از این جمله مسخره پسرا ارزش ندارن و دخترا خوبن ث بهم میخوره..

دختر و پسر هردو اگه خوب تربیت بشن خوبن،اگه هم بد تربیت بشن هردو بده و باعث سرافکندگی والدین میشه.

اصلا هم ربطی به جنسیت نداره..

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بذار خدا تعیین کنه بچت دختر بشه یا پسر

بعضیا بودن به زور پسر خواستن و پسر مبتلا به مشکلات ژنتیکی به دنیا اوردن

دخترا امکان ابتلاشون به بعضی مشکلات ژنتیکی کمتره 

گاهی پدر و مادر ناقل بعضی بیماری های ژنتیکی هستند و خودشون خبر ندارن 

کاربری دست دو نفره

حالم از این جمله مسخره پسرا ارزش ندارن و دخترا خوبن ث بهم میخوره..دختر و پسر هردو اگه خوب تربیت بشن ...

منم اینقدبدم میاد مخصوصا تو اینستا که هر کی یه نی نی دختر داره خوابیده کنار باباش 

بعد نوشتن فقط دختردارا درک میکنن این صحنه رو 🤣🤣🤣حالا انگار باباهایی که نی نی پسر دارن روزی ۳ بار بچه رو کتک میزنن 

والا منم که پسر دارم از وقتی دنیا اومده تا الان که ۱۵ سالشه همسرم روزی صدبار بغلش می‌کنه و میبوستش

فقط واسه شادی روح اموات دعای پسرزا شدن رو از کتاب شرییییییییییییییف حلیةالمتقین میارم براتون

سه روز پس از نماز عشا و نماز

صبح 70 بار می گویی:«سُبْحَانَ اللَّه»

و 70 بار می گویی:«اَسْتَغْفِرُ اللَّه»

و پس از آن ذکر خود را با این آیه از قرآن تمام می کنی: «اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ اِنَّهُ کانَ غَفَّاراً یُرْسِلِ السَّماءَ عَلَیْکُمْ مِدْراراً وَ یُمْدِدْکُمْ بِاَمْوالٍ وَ بَنِینَ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ جَنَّاتٍ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ اَنْهاراً» (سوره نوح،آیات 11 و 12)

و در شب سوم این اعمال، با همسر خود آمیزش کن. به خواست خدا پسری با اعتدال به تو داده خواهد شد.» (کتاب حلیةالمتقین، ص82)

نمیدونم با چه پیشینه ای داری اینو‌میگی ولی یه لحظه به پسرم فکر کردم که صبح که داشتم میومدم سرکار خود ...

بعضی ها نمیفهمن چی میگن‌ چی از دهنشون میاد...شما به حساب اون بذار خدا پسرتو۱۲۰ساله واست کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....