2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13299 بازدید | 530 پست
خونه از قلم افتاد.خونه چی بشه؟

ببین عزیزم هر کاری می کنی بکن اما نگو خونه از تو جهیزیه از من.

این کاملاً به ضرر زن هست.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از شرایط داماد هم نگفتی؟ میتونه همه جهازو بخره بعد با ۴۰۰ تومن طلای شما خونه هم تا یکسال بعد بخره؟ ی ...

واقعا یعنی دختر خانم های که الان ازدواج میکنن همه یک میلیارد جهاز میبرن؟

مثلا۲۰گرم طلا؟

جشن عقد یا حنا هم مفصل میگیرن؟

خب دختری که مثلا۲۰ساله هست از کجا میخواد این همه پول بیاره یا حتی ۳۰ساله مثل من.

درسته خانواده هست ولی واقعا یعنی همه خانواده ها وضعشون عالیه؟؟

داداش خودم خونه رهن کرد یعنی پدرم یکم پول داد کمکش.

جهاز پدرم خرید.

عروسی پدرم گرفت.

فقط خودش قسط وام ازدواجش رو داد که اونم داد ماشین برای خودش.

اما اون زمان تا الان همه چیز فرق کرده اون زمان طلا گرمی ۱۰۰بود که یادمه برای عروسمون۴تا النگو خریدیم.

یک سرویس کامل.

وزن هاشونم بالا بود.

بله. چه کاریه ۱۰۰ تومن مجلس حنا؟ بعد تهش بگن غذا شور بود یا بی نمک؟ با ۱۰۰ تومن کلی از لوازم جهازت خ ...

بعد جشن عروسی با همین عقد سوری وحنا و....کامل با داماد باشه؟؟

واقعا با۱۰۰خریدن؟

امسال؟

واقعا یعنی دختر خانم های که الان ازدواج میکنن همه یک میلیارد جهاز میبرن؟مثلا۲۰گرم طلا؟جشن عقد یا حنا ...

نه عزیزم متوجه سوال من نشدی. من میگم داماد برای خرید جهزیه شما زیر فشار میره یا داره پولشو؟ که میگی من طلا ببرم جهاز با اون؟

من کجا این حرفا رو زدم ک باید میلیاردی دختر پول داشته باشه؟

بعد جشن عروسی با همین عقد سوری وحنا و....کامل با داماد باشه؟؟واقعا با۱۰۰خریدن؟امسال؟

جشن عروسی با داماد. حنا و عقد دیگه رو حذف کن چون هر ۳ تو یک شب مسخره کننده است و جالب نیست. حذفشون کن کلا .‌فقط عروسی بگیره داماد.

بله با ۱۰۰ تومن ماه پیش خریدن. اما گفتم برقی های واجب خریدن. ابمیوه گیری و چرخ گوشت و همزن و چرخ خیاطی و... نخرید

یا هم کلا عقد محضری درجه ۱ بیان محضر بعدشم هرکس بره خونش. عروی و داماد تنها برن رستورانی بیرونی جایی ...

بعضی اقوام درجه یک دور هستند از نظر مسافتی.البته اگر شهر داماد مراسم عقد محضری برگزار بشه دیگه اینطوری نیست چون شهرها بهم نزدیک هستند.

اما اینطوری باید خانواده عروس بعد عقد برن خونه پدر داماد فقط خانواده خود عروس که مثلا فرداش برن شهر خودشون.

زشت نیست؟!؟؟

اگر اول جشن عروسی یعنی بعد ورود عروس و داماد وسلام وخوش آمد گویی ورفتن به جایگاه،حنا بذارن کف دست وبعد بقیه برنامه عروسی بد میشه؟؟

یا هم کلا عقد محضری درجه ۱ بیان محضر بعدشم هرکس بره خونش. عروی و داماد تنها برن رستورانی بیرونی جایی ...

یعنی عقد وحنا وعروسی همشو توی یک شب گرفتین ؟

بله برون خونه شما بود؟

چقدر دعوتی داشتید؟

بعضی اقوام درجه یک دور هستند از نظر مسافتی.البته اگر شهر داماد مراسم عقد محضری برگزار بشه دیگه اینطو ...

عقد محضری خلاصه وار بگیرین همینکه گفتی خوبه یک دست لباس مرتب کرم نباتی بپوش و یک ارایش صورت برو. خرج شامم بابای داماد درجه یک هارو بده. حنا رو کلا حذف کن تو مجلس عروسی یه جوریه. ایه قران ک نیست حتمااا حنا بزارین

ببین عزیزم هر کاری می کنی بکن اما نگو خونه از تو جهیزیه از من.این کاملاً به ضرر زن هست.

آره مخصوصا برای من که بعد ازدواج حامی ندارم همین الآنم ندارم که اینقدر بهم ریخته ام وگاهی میگم کلا بیخیال بشم وتا آخر عمر مجرد.

یعنی عقد وحنا وعروسی همشو توی یک شب گرفتین ؟بله برون خونه شما بود؟چقدر دعوتی داشتید؟

ما بعد عقد محضر همه رفتن خونه هاشون. بله برون و حنا هم نداشتم. خرج الکی بود.اتلیه و ارایشگاه و....

۴۰۰ نفر مهمان برای عروسی داشتین که خود همسرم حساب کرد. نزاشت ما حساب کنیم چیزی. 

نه عزیزم متوجه سوال من نشدی. من میگم داماد برای خرید جهزیه شما زیر فشار میره یا داره پولشو؟ که میگی ...

نه نگفتم شما گفتید کلا برام سوال بود که بدونم چه خبر هست ومردم چیکار میکنن.

داماد ۷۰۰٫۸۰۰پول رهن داره.

عروسی رو میگه پدرم میگیره دیگه وام ازدواج و کادوی که مهمون ها میدن رو پدرش برمیداره.

اما من فقط ۶۰۰دارم با۲۵گرم طلا.