2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13288 بازدید | 530 پست

سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال میبندی عزیزم ،شما که داری هزیننه میکنی پس درست هرینه کن و یه جهیزیه خوب بخر ،درسته شما نیتت خیره و میخوای طلا بخری و آخرش هم تو همون خونه فروخته میشه و استفاده میشه ولی یک عمر باید سرکوفت خانواده شوهر و حتی خود شوهر رو تحمل کنی که جهیزیه نداشتی ، پس جهیزیه رو بخر و بزار خود داماد به فکر مسائل مادی آینده باسه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه قراره عروسی بگیرید دیگه جشن عروسی باخرج پدر عروس برای چیه ؟رسم اصفهان اینجوره که پدر داماد خونه ...

جشن عقد منظورم بود که توی خونه دختر خانم هست.

جهیزیه درحد چند میلیون ؟؟

اگر خونه ای نباشه چی؟

زمین می زنن یا از خانه ی پدر داماد میزنن به اسم عروس 

اصفهانیها برای پسر حتما یه زمین یا خانه تهییه می کنن 

برای دختر هم حتما جوری جهیزیه میدن که تاآخر عمر یه قاشق نخواد بخره 

وظیفه خودش یعنی چطوری میشه بگید؟

جهیزیه و مراسم عقد با دختر، عروسی و خونه با پسر

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اره خودمم همین حس دارم.بالاتر توضیح دادم میشه بخونید نظرتون بگید؟

عزیزم باید طرف مقابل و درنظر بگیری اگه توان انجام و داره و بعد ها خانوادش منتی مبنی بر اینکه چیزی نیاوردی نزارن خوب خوبع چون سرمایع هست براتون و با این وضع احتمالن سود میکنین و براتون نفع داره البته اگه ازون ور اقا پسر تو سختی نیوفتع و خانواده ها راضی باشن

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
جشن عقد منظورم بود که توی خونه دختر خانم هست.جهیزیه درحد چند میلیون ؟؟

اینا که وضع مالیشون خوب نیست در حد یه میلیارد ولی بقیه بیشتر

وسیله برقیهاتو مارک خوب بخر کم بخر ولی خوب بخر 

چون ارزون زود خراب میشه دوباره باید بخری

سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال میبندی عزیزم ،شما که داری هزیننه میکنی پس درست هرینه کن و یه جهیزیه ...

میدونید ما رسم داشتیم وسایل بزرگ با داماد باشه.

جشن حنا با دختر خانم.

جشن عروسی با پسر.

کادو هم هر خانواده جدا.

من پیش خودم گفتم ۳۰۰تا جهاز بگیرم.

۳۰۰تا طلا که بتونیم یک پس اندازی کنیم. میدونید من پشتوانه ندارم  هیچی.

یعنی خودم هستم و شوهرم وخانوادش.

فکر کنید اصلا خانواده دختری وجود نداره.

زمین می زنن یا از خانه ی پدر داماد میزنن به اسم عروس اصفهانیها برای پسر حتما یه زمین یا خانه تهییه م ...

من تمام داراییم همین ۶۰۰تا هست.

فکر کنید اصلا دیگه حمایت وخانواده ای نیست.

چقدر واقعا سخته