2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13247 بازدید | 528 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر۶۰۰تا وام باشه،قسط پدر عروس بده.۳۰۰تا طلا.۳۰۰تا جهاز تکه های بزرگ برقی.بنظرتون بازم انصاف نیست؟

انصاف بحثش جداست

وام ازدواج کجا خرج میشه؟ یعنی بعلاوه طلا و تیکه های بزرگ جهاز، ۶۰۰ تومنم پول نقد میارید؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دیگه یک چیز مشترک هست شاید برای خرید خونه بعدا حتی فروش بره.

نمی‌دونم اما بنظرم برای پسر بی انصافی میشه یکم و سنگین 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

اگه قراره عروسی بگیرید دیگه جشن عروسی باخرج پدر عروس برای چیه ؟

رسم اصفهان اینجوره که پدر داماد خونه میده سه دونگ جای مهریه میزنن به اسم عروس و پنجاه یا صد گرم طلا و تعدادی سکه 

پدر عروس جهیزیه کامل میده 

یه تالار میگیرن ولی هرکس غذای مهمونای خودشو حساب میکنه خرج مهمونای هرکس با خودشه 

کادوها را هرکس از سمت خودش برمیداره حالا یامیدن به عروس و داماد یا جای خرج عروسی برمیدارن 

آرایشگاه و لباس عروس و ماشین هم با داماده 

عقد خونه ی عروسه ولی میوه و شیرینی با داماده 

اگه قراره عروسی بگیرید دیگه جشن عروسی باخرج پدر عروس برای چیه ؟رسم اصفهان اینجوره که پدر داماد خونه ...

حالا شهرهای دیگه فقط سیسمونی و جهیزیه رو یاد گرفتن که با عروسه ولی سه دونگ خانه را که توی محضر باید به اسم عروس بزنن رو یاد نگرفتن

انصاف بحثش جداستوام ازدواج کجا خرج میشه؟ یعنی بعلاوه طلا و تیکه های بزرگ جهاز، ۶۰۰ تومنم پول نقد میا ...

وام ازدواج دختر خانم۶۰۰تا هست.

وام ازدواج پسر ۳۰۰تا.

پسر اصرار به گرفتن جشن عروسی داره.

نه دیگه همون۶۰۰تاوام رو پدر عروس بده وقسطشو پدر عروس بده.

حالا این۶۰۰تا رو۳۰۰تا بدیم طلا.۳۰۰وسیله برقی.

نهایت یک سرویس طلا۳۰گرمی هم به عنوان کادو عقد.

عروسی ورهن خونه ومابقی جهاز با پسر.

پسر ماشین داره ،خونه هم داره اما بنا به دلایلی نمیشه توی اون خونه فعلا زندگی کرد ومیشه گفت سرمایه هست برای کارش فقط وفقط وفقط یعنی فکر کنید نیست چون ما باید خونه حدا بگیریم.

وام ازدواج دختر خانم۶۰۰تا هست.وام ازدواج پسر ۳۰۰تا.پسر اصرار به گرفتن جشن عروسی داره.نه دیگه همون۶۰۰ ...

اگه بخوای تعادل رو حساب کنی باید ببینی خرج بقیه جهاز و عروسی و رهن خونه چقدر میشه و متناسب با ۶۰۰ تومن هست یا نه‌

ولی من باشم ترجیح میدم هرکی وظیفه خودشو انجام بده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄