2777
2789
درسته 🤭😂خب دیگه من با اجازتون مرخص شم ، خوشحال شدم از آشناییتون و بسیار لذت بردم از هم صحبتی با شم ...

ممنون از شما که وقت گذاشتید 

همیشه سلامت و شاد و موفق و در کمال ارامش باشید 

اگر شوخی کردم دوست داشتم باهم بخندیم 

مواظب خودتون باشید و به امید دیدار🌹

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درسته 🤭😂خب دیگه من با اجازتون مرخص شم ، خوشحال شدم از آشناییتون و بسیار لذت بردم از هم صحبتی با شم ...

شما با من حرفی نظر نهایتون درباره تاپیکم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

ب ی آقا احتیاج داشتن و سنشون خیلی مهم بود😂باور کنید بنده هم متوجه صحبت هاشون نشدم یا حداقل شده باشم ...

اهااان 

خب اگرسن مهم بوده پس کارش گیر بوده اسی خانوم 

حیف 

من گفتم میتونم کمک شایانی بکنم بهشون ولی ...نشد

ب ی آقا احتیاج داشتن و سنشون خیلی مهم بود😂باور کنید بنده هم متوجه صحبت هاشون نشدم یا حداقل شده باشم ...

ماشالله خیلی خوش خنده هستید  افررین 

همیشه الهی که بخندی 

انسانهایی که صبح خنده ازذلباشون حذف نمیشه 

ادمهایی هستند که مظلوم واقع شدند ولی هنوز اعتماد به نفسشون بالاست 

دوست صمیمی اکسم توی واتساپ بهم زنگ زد بعد گفت دستم خورده یبارم قبلا زنگ زده بود بنظرت راست گفته؟ بعد ...

.وا اینکه نیاز به کار بر آقا نداشت 

میخواد باهات دوست بشه یا خاله زنک بازی دربیاره یعنی یا آمار دوستت رو بگیره یا آمار دوستت رو به شما بده 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ماشالله خیلی خوش خنده هستید افررین همیشه الهی که بخندی انسانهایی که صبح خنده ازذلباشون حذف نمیشه اد ...

ممنون قُربون شما آقا، ولی متاسفانه جناب مشاور اشتباه بود این یکی 

بنده ب شدت دارای اعتماد ب نفس زیادی هستم و اصلا هم مظلوم واقع نشدم🤦🏻‍♀️😅

ممنون قُربون شما آقا، ولی متاسفانه جناب مشاور اشتباه بود این یکی بنده ب شدت دارای اعتماد ب نفس زیادی ...

خب منکه گفتم اعتماد به نفستون بالاست 

تازه پیشگو که نیستم 

الهی که سرتون سلامت باشه 

خوشحالم مظلوم واقع نشدی خانوم

اخه عزیزم چند روز بعد شمارمو پاک کرد کلا

چون ترسیده و با دوستتون آشتی کرده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم