در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هم متقاضی ها بیشتر شدن و هم کنکور سخت تر شده جدای از اون دو پایه امتحان نهایی اضافه شده
کاش اونی که این حرفا رو میزنه خودش یبار بیاد کنکور بده
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
زمان ما با رتبه سه هزار معلمی رو نمیگرفت، الان طرف بیست هزار بوده معلم شده
زمان شما متقاضی ها یک دهم الان هم نبود
سوالات هم آسون و آبکی بود اکثرا
بیایید کنکور بدین ببینم ۲۰ هزار رو میشه کشکی اورد یا نه
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 🎧Tom Odell_another love
فقط اون کسی که اینو گفته😐خیر هم متقاضی ها بیشتر شدن و هم کنکور سخت تر شده جدای از اون دو پایه امتحا ...
خب من گفتم خیر یعنی اینکه آسون نیست دیگه طرف پرسیده آیا آسونه
امسال هم کنکور دارم!!!!
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
زمان شما متقاضی ها یک دهم الان هم نبود سوالات هم آسون و آبکی بود اکثرا بیایید کنکور بدین ببینم ۲۰ هز ...
دقیقا👌