2777
2789
عنوان

برای شهرم متاسف هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 80 پست
آره دقیقا مردم ما بیشتر مهاجرت میکنن شهرهای بزرگ و فکرشون اینجا نیست

خواستم همینو بگم

چون مردم شهرتون خیلی براشون مهم نیست در نتیجه اعتراض نمیکن، مسئولین هم که از خدا خواسته....

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره باید از یه جایی شروع بشه

من شهر شما رو نمیدونم شهر ما بوده شهردار خوب کار میکرد کارمندا صداشون در اومد شورای شهر هم عذرش خواست اخه باید سهم همه رو بده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
عزیزم شهر ما هست کلا مسئول نداره انگار.فقط به فکر جیبشونن.بوی فاضلاب کل شهر رو برداشته .اسفالتا داغو ...

عزیزم ...راست میگی ما هم البته ممکن که نه ،حتما مسئولین به فکر  خودشون هستن و مردم هم مطالبه نمیکنن  دو طرف مقصرن ما کلن فاضلاب نداره 🙃 

خواستم همینو بگمچون مردم شهرتون خیلی براشون مهم نیست در نتیجه اعتراض نمیکن، مسئولین هم که از خدا خوا ...

آره کلا دلم از این جا گرفته شایدم از مردمش دوس ندارم بمونم تو این شهر....

آره دقیقا مردم ما بیشتر مهاجرت میکنن شهرهای بزرگ و فکرشون اینجا نیست

مهاجرت اگر با گوشه چشمی به بازگشت باشه خوبه. یعنی خود مردم وقتی مهاجرت کردن و یا داشتند مهاجرت میکردند باز برگردند ببینند می‌توانستند کاری برای شهر و منطقه خودشون بکنن؟ ما که خودمون تا حالا اینطور بودیم.

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

عزیزم ...راست میگی ما هم البته ممکن که نه ،حتما مسئولین به فکر خودشون هستن و مردم هم مطالبه نمیکنن ...

کاش ماهم فاضلاب نداشتیم و مجبور نبودیم این بوی لعنتی رو تحمل کنیم.تابستون که میشه نمیتونی پنجره رو وا کنی از بس بو میاد.از خدا نمیترسن این مسئولا 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
مهاجرت اگر با گوشه چشمی به بازگشت باشه خوبه. یعنی خود مردم وقتی مهاجرت کردن و یا داشتند مهاجرت میکرد ...

بله درسته  بالاخره بچه هاشون که برمیگردن سر اموال و زمین های این پولدارا که رفتن شهر 

اصلا انگیزه ی موندن ندارم یعنی متنفرم این گوشه ای از مسائل اش بود چیزای دیگه قابل بیان نیستن تو سایت

کدوم شهرستانی؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

دقیقاً خانمهای شهر ما هم چند وقتی یکبار با فرماندار،شهردار و نماینده شهر و بقیه مسئولین جلسه میگیرن ...

عالی آفرین بارها خواستم برم ولی مگه تنها دیگه کسی نیست

ایلام ولی یکی از شهرستان هاش

آها کرد هستید شما

ما ترکیم‌‌   شهر تبریز

اگه تونستی بیا ارومیه..  حالا چه ازدواج چه برای ادامه تحصیل 

ارومیه مناسبه 

هم تفاوت قدمیتی به اون صورت وجود نداره 

هم نسبت به شهرستان های ایلام خیلی بهتره

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

ای بابا چقدر بد منشا بیماری میشه

چه میشه کرد درسته من دیگه از اون شهر اومدم یه شهر بزرگتر ولی خانوادم اونجا هستن خیلی به مسئولا گفتن پیگیری کنن ولی انگار نه انگار

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم